DE CE OARE INTREAGA INDUSTRIE MEDIE DIN ROMANIA LUCREAZA PENTRU HINGHERI?

Nu mica imi fu mirarea cand… am vazut un comentariu la articolul in care il injuram pe jegul subuman de Pirpiliu, cu email de @antena3.ro!

Mai exact:

magda.bucur@antena3.ro
188.26.9.37

Dupa o scurta cautare pe Google, constat ca asemenea personaj chiar exista:

Pare a fi vorba de ceea ce unii numeau “tampitele de serviciu” sau “fatucile”, nu-i asa?

O fi trasat “motanul Felix” ordin pe unitate pentru declansarea unei campanii care sa favorizeze demersurile hingheristice ale Incrucisatorului, sau fatuca o fi luat problema in mana din proprie initiativa?!

Desigur, prin cenzurarea respectivului comentariu (in buna traditie a antenistilor, evident) nu v-am prejudiciat cu nimic, avand in vedere ca nu facea decat sa readuca in discutie problema falsa cu statistica “copiilor muscati” .

Advertisements

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to DE CE OARE INTREAGA INDUSTRIE MEDIE DIN ROMANIA LUCREAZA PENTRU HINGHERI?

 1. MOARTE LOR! MOARTE LOR! MOARTE PDL-PRELOR! says:

  Si la buletinele de stiri se vede ca actuala putere este in tot si-n toate!

  Incep stirile cu stiri despre oameni atacati de caini. Stirile sunt aranjate in asa maniera incat sa sugereze ca atacul canin a devenit cel mai frecvent gen de accident. Daca nu pot face bine macar sa nu faca rau cu astfel de stiri.

  Dracu’ sa-i mai inteleaga pe mizerabilii astia de politicieni. Se cumpara si se vand intre ei individual si in grup apoi scot natia la mezat si ne casapesc sufletele. Chiar nu pricep din ce motiv Antenele. Sa-i fi luat si pe ei parte la ciolanul programului de eutanasiere ? Pierd capital electoral si se pare ca nu le pasa. Daca taceau cel ptuin si ramaneau impartiali nu aveau nimic de pierdut !

  Vranceanca a devenit UNPR-ista prin sot din cate se pare. S-a dat la fund. Banii sunt ochii dracului. Am crezut ca e principiala si are coloana dar acum parca imi doresc sa ajunga sa carpeasca sosete. Poate va intelege la un moment dat si ea ca pentru omul de rand conteaza inca anumite valori.

  • O fi dat panleucopenia in Felix si are nevoie de perfuzii de la bugetul de stat?! Oricum, demult i se bagase drenul prin publicitatea de la stat… Ramane de vazut cat de departe vor merge.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s