S-A DESCHIS SEZONUL LA CAPRE NEGRE! CAND DESCHIDETI SEZONUL LA MAIMUTE PORTOCALII?!

E oficial ! Daca ai o pusca si esti vanator, poti incepand de azi sa omori capre negre ! Trebuie insa sa mergi pana in muntii Vrancei, sa-ti mai gasesti si un ghid si in general sa fi si foarte imbecil ! Nu-mi pot explica ce placere poti sa ai, in a impusca o capra !  Nu am nici o cunostinta vanator si oricum nu inteleg aceasta indeletnicire, insa daca ai o pusca si drag de sange, poti mai bine sa-ti tragi un glont in cap, sau sa deschizi in mod neoficial SEZONUL DE MAIMUTE. De la IMBECIL, continuand cu BORFETA, si cu restul SLUGILOR, ai de tras ca la balamuc . Diferenta intre a impusca capre si maimute consta in ceva cojones si un minim de sinapse, in rest tot trofee sunt ! O maimuta moarta inseamna cativa romani fericiti, o capra moarta inseamna ca esti un imbecil. Acum tu hotarasti, VANATORULE !

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to S-A DESCHIS SEZONUL LA CAPRE NEGRE! CAND DESCHIDETI SEZONUL LA MAIMUTE PORTOCALII?!

  1. Pingback: Pensionarii români printre cei mai mai saraci din UE – Cum vrea guvernul sa iasa din criza pe spatele saracilor romani in timp ce liderii PDL si afaceristii apropiati puterii continua sa se imbogateasca « Hai ca se poate!

  2. PE HINGHERII UCIGASI
    SA-I STRANGA CU UN FARAS
    LA IML-N SUFERTÁŞ!

  3. Pingback: Vasile Blaga presedintele Senatului – 69 voturi pentru Vasile Blaga 63 de voturi pentru Titus Corlatean – Inca o dovada ca UDMR-ul nu trebuie sa mai ajunga la guvernare « Hai ca se poate!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s