CARE ESTE SCOPUL ACTIUNILOR PDL-ului?!

Iata o statistica din SUA cea mult prea slavita de PDL ca a rezolvat problema cainilor si a muscaturilor de caine prin eutanasie:
-4,7 milioane de persoane sunt muscate de caini anual in SUA

-1000 americani ajung la urgenta ZILNIC ca rezultat al muscaturilor de caine
-in 2010 – 34 americani au murit ca urmare a muscaturilor de caine
-peste 12 milioane de caini sunt ucisi anual in SUA

Toate acestea se intampla pentru ca SUA nu este in stare sa aplice un program de sterilizare in masa, unitar la nivelul tuturor statelor, nu au fost in stare sa educe populatia (asta ca tot se intreba Dl. Atanasoaei la ce foloseste educatia si de ce ar fi nevoie sa ne educam populatia sa se poarte civilizat cu animalele) si au aplicat un program ineficient de eutanasie care in niciun caz nu a oprit abandonurile. Cu totul alta este situatia in tarile cu adevarat civilizate, cum ar fi Germania, Italia, UK, unde nu se eutanasiaza, dimpotriva isi educa populatia, obliga la sterilizare din momentul in care pun piciorul in cabinetul veterinar, iar cainii sunt microcipati. in cazul in care este abandonat, proprietarul plateste o amenda usturatoare. Tot in SUA, FBI a prelucrat datele obtinute ca urmare a unui studiu efectuat in puscarii si a rezultat ca peste 70% dintre cei care au comis un viol, o crima, o tahlarie sau abuzuri asupra femeilor si copiilor au maltratat sau ucis cu sadism un animal in copilarie sau adolescenta. Asta nu inteleg cei care nu aplica legea cand un astfel de abuz asupra animalelor este comis, ba mai mult se incurajeaza astfel de comportamente.

Daca asa arata o tara civilizata si acesta este exemplul oferit de PDL, ma intreb ce doreste PDL de fapt sa obtin si spre ce doreste sa ne conduca. De mentionat este faptul ca in 2003-2004, in perioada in care eutanasia cainilor era in floare in Romania a fost si momentul in care au fost inregistrate cele mai multe atacuri asupra oamenilor. Eu nu cred in coincidente, mai ales cand studiez statisticile din alte tari care au rezolvat problema prin sterilizare si mai ales cand vad cazurile Oradea sau Cernavoda, unde numarul de muscaturi s-a redus si de 300 de ori.

Explicati-mi si mie, ce doreste mai exact PDLpra? Pentru ca este evident ca nu doreste nici reducerea numarului de caini (altfel apela la masuri eficiente) si nici reducerea numarului de muscaturi (dupa cum dovedeste si statistica din SUA, tara laudata de PDL ca eutanasiaza si este foarte bine)

Concluzia este ca PDL doreste solutii “eficiente” ca in SUA, adica un numar crescut de muscaturi de caine si milioane de caini ucisi anual, ba chiar si copii ucisi. Multumim, PDL!
Advertisements

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s