GUVERNUL ROMANIEI VA FINANTA CRIMINALII CONDAMNATI SI CU PEDEAPSA EXECUTATA!

18 LEI/LUNA CHELTUIALA CU UN CAINE IN ADAPOST (CHELTUIALA REALA, CONFIRMATA DE MULTE ADAPOSTURI PRIVATE SI CHIAR DE CTV Sectorul 2)

2400 LEI/LUNA CHELTUIALA CU UN PUSCARIAS (CRIMINAL, VIOLATOR, PEDOFIL,TALHAR)

Violatorul copilului tau, violatorul surorii tale, colegei tale este eliberat dupa maxim 3 ani si este LIBER sa violeze din nou. Pentru faptele sale “deosebite”, VIOLATORUL COPILULUI tau este rasplatit lunar in puscarie cu 2400 LEI/LUNA.

Viata “grea” din penitenciarele din Romania: Conditii de recreere in penitenciar! Penitenciar – Gherla!

Chiar si pe vreme de criza, statul are grija de cetatenii sai… si nu orice fel de cetateni, ci chiar de ai mai ai dreacului dintre ei, mai exact, puscariasii.

Dupa un model portughez Guvernul Romaniei vrea sa le faca o surpriza detinutilor atunci cand sunt eliberati, pentru ca nu-i asa…prea au avut o viata grea la”facultate”. Concret, odata reveniti in societate, ei vor fi ajutati de stat…mare atentie, ca acum urmeaza stirea. Ei vor putea primi niste microcredite cu care sa demareze, AFACERI! Deci este foarte logic, de ce sa ne gandim ca oamenii aia nu stiu sa faca bani decat dand in cap la altii? Poate in puscarie in anii de singuratate au dobandit un simt antreprenorial ceva de invidiat, si cand or sa iasa iar n-o sa le mai stea gandul la “prostii”. Interesante sunt raspunsurile pe care parnaiasii le-ar putea da la intrebarea “Ce o sa faci cu banii?”…ei bine o sa-mi deschid un magazin de arme cu circuit inchis, sau…o sa-l platesc pe unu sa-l ingroape pe fraieru care m-a turnat si am stat 8 ani la bulau!

In 2008, in Romania s-a comis o crima zilnic: “Seful Politiei Romane, Petre Toba, a declarat, marti, la bilantul activitatii pe 2008, ca anul trecut s-au comis, in medie, 1,21 fapte de omor pe zi

Citeste mai mult pe: http://stiri.acasa.ro/social-125/in-2008-in-romania-s-a-comis-o-crima-zilnic-107732.html#ixzz1f314tyha

CASTRAREA CHIMICA A PEDOFILILOR A FOST RESPINSA. PEDOFILII AU DREPTURI! DREPTUL DE A-TI VIOLA COPILUL, DE A TI-L NENOROCI PE VIATA! CRIMINALII, VIOLATORII, TALHARII, TRAFICANTII DE CARNE VIE, TALHARII AU DREPTURI! TOTI AU DREPTURI! OAMENII NORMALI NU AU ATATEA DREPTURI CATE AU EI!

COPIII MOR IN SPITALE CA NU SUNT BANI DE MEDICAMENTE, DAR PUSCARIASUL PRIMESTE 2400 LEI/LUNA! PUSCARIASUL ARE CLADURA, MANCARE BUNA, ACCES LA INTERNET, LA TIGARI, LA MANCARE BUNA!

UN AMARAT DE CAINE CARE NU A CERUT MAI MULT DE O MANGAIERE, ESTE ARUNCAT INTR-UN ADAPOST INSALUBRU, FARA CALDURA, FARA MANCARE, FARA DREPT LA VIATA! C au parte de “VIATA DE HUZUR IN ECARISAJELE DIN ROMANIA”

Un CAINE ABANDONAT, care a ajuns in strada din vina unui OM IRESPONSABIL, ESTE UCIS!

PEDOFILUL ESTE LASAR LIBER SA VIOLEZE DIN NOU DUPA NUMAI CATIVA ANI DE PUSCARIE!

VIOLATORUL COPILULUI TAU ARE DREPTURI!

ANIMALELE NU AU DREPTURI, DESI CULMEA PANA SI STIINTA A RECUNOSCUT CA ANIMALELE SIMT DUREREA, SIMT AFECTIUNEA SI SUFERA LA FEL CA OAMENII!

CAT DE BOLNAV PSIHIC POTI SA FII SA UCIZI UN AMARAT DE CAINE A CARUI SINGURA VINA ESTE CA S-A NASCUT IN ROMANIA, IAR PE UN PEDOFIL SA-L PRIMESTI CU BRATELE DESCHISE SI SA-I ASIGURI TOT CONFORTUL NECESAR DUPA CE TI-A VIOLAT COPILUL?

BA MAI MULT, II PERMITI IN CONTINUARE SA VIOLEZE SI ALTI COPII! RUSINE PDL!

4 ANI ATI BLOCAT LEGEA STERILIZARII PENTRU CA ACUM SA AVETI O SCUZA SA UCIDETI CU SANGE RECE!

DACA LEGEA STERILIZARII CAINILOR ERA APLICATA DIN 2007, ACUM VORBEAM DESPRE ADEVARATELE PROBLEME DIN ROMANIA, PENTRU CA NICIUN CAINE NU MAI ERA PE STRADA!

CRIMA NU ARE NEVOIE DE SCUZE! CRIMA ESTE TOT CRIMA, INDIFERENT CUM SE NUMESTE SI PE CINE UCIDE!

Intrebari pentru mass-media cumparata de PDL:

-Va plac banii manjiti cu sangele cainilor?

-Va place ca ati instigat o tara intreaga impotriva unor oameni a caror singura vina este ca iubesc animalele, ca sunt NORMALI?

-Va place ca suntem batuti, agresati public, ucisi chiar, iar copiii si nepotii nostri care mangaie un caine sunt considerati PERICOL PUBLIC?

Felicitari! Aveti ceea ce v-ati dorit! Multe stiri cu animale ucise cu cruzime si iubitori de animale agresati. Asa va faceti rating? Pe suferintele oamenilor?

Advertisements

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to GUVERNUL ROMANIEI VA FINANTA CRIMINALII CONDAMNATI SI CU PEDEAPSA EXECUTATA!

  1. MOARTE LOR! MOARTE LOR! MOARTE PDL-PRELOR! says:

    vreau sa adaug ca sa va bucur si mai tare, ca eu am lucrat in spital, unde bolnavii se confruntau cu lipsa de medicamente si materiale sanitare, in timp ce un coleg -asistent medical la puscarie- m-a informat ca puscariasii beneficiaza de cele mai scumpe produse farmaceutice, pentru ca , altfel, ameninta cu procese … drepturile omului… etc; si inca ceva: am cunoscut personal un puscarias care si-a ucis cu bestialitate logodnica si, pentru ca s-a imbolnavit de TBC in timpul detentiei, a dat in judecata statul roman si pretindea despagubiri de 1 000 000 euro!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s