Federatia pentru Protectia Animalelor si Mediului

Federatia pentru Protectia Animalelor si Mediului s-a constituit!

Scris de Marius Marinescu in 09 decembrie 2011 la 16:25, in Social.
Joi, 8 decembrie 2011, a luat fiinta Federatia pentru Protectia Animalelor si Mediului (FPAM), entitate la care au aderat peste 200 de organizatii neguvernamentale de profil.
Sursa imagine: fnpa.ro

In componenta Federatiei pentru Protectia Animalelor si Mediului se regasesc 103 membri de onoare, personalitati marcante ale vietii publice romanesti si internationale, celebritati din lumea stiintei, culturii si sportului, precum: Florin Piersic, Cornel Constantiniu, Andrei Duban, Eugen Cristea, Emil Hossu, Catrinel Dumitrescu, Iurie Darie, Anca Pandrea, Camelia Zorlescu, Claudiu Bleont, Mihai  Verbitchi, Beatrice Rancea, Julieta Szonyi, Gheorghe Zamfir, Mirabela Dauer, Mihai Constantinescu, Mihai Traistariu, Doru Tufis, Daniela Vladescu, Bianca Ionescu, Irina Loghin, Ionela Prodan, Stefania Rares, Gheorghe Turda, Steliana Sima, Maria Carneci, Dan Iordachescu, Laurentiu Cazan, Leonard Doroftei, Maricica Puica, Alec Nastac, Paula Iacob, Ioan Lascar, Dorin Sarafoleanu si multi altii.

Federatia s-a constituit in baza Ordonantei de Guvern nr.26/2000 cu privire la asociatii si fundatii, aprobata prin Legea nr.246/2005, cu modificarile si completarile ulterioare. Obiectivul principal este respectarea Tratatelor internationale privind protectia animalelor si mediului, la care Romania a aderat, si, mai ales, respectarea principiilor cuprinse in Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, adoptata de catre Liga Internationala a Drepturilor Animalelor si de catre Ligile nationale afiliate, document proclamat, in mod solemn, la Paris, in data de 15 octombrie 1978, la sediul UNESCO.

Persoana juridica Federatia pentru Protectia Animalelor si Mediului are drept scop monitorizarea si verificarea cerintelor si a conditiilor privind bunastarea si protectia animalelor si a mediului, precum si acordarea de consultanta si realizarea de programe fezabile, in concordanta cu legislatia europeana. Conducerea executiva este asigurata de Mircea Serbanoiu, presedinte, Paula Iacob, prim-vicepresedinte, Maria Beck, prim-vicepresedinte, Danut Trifu, prim-vicepresedinte, Radu Termure, prim-vicepresedinte, Gheorghe Zamfir, vicepresedinte, Maria Mot, vicepresedinte, Daniel Ionascu, vicepresedinte, Ana-Mihaela Anghelus, vicepresedinte, Codrin Stefanescu, vicepresedinte, Marcela PIsla Lungu, vicepresedinte, Vlad Craioveanu, vicepresedinte, Cristina Icleanu, vicepresedinte, Silvia Rus, vicepresedinte, Patricia Paraschiv, vicepresedinte, Iulian Puican, vicepresedinte.

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

8 Responses to Federatia pentru Protectia Animalelor si Mediului

  1. Pingback: Despre Unitate in UE, revizuirea Constitutiei si cum s-a angajat Basescu Traian in numele Romaniei la Bruxelles « Hai ca se poate!

  2. matilda says:

    Felicitări şi mult succes !

  3. Pingback: Acesta este un trucaj – Amintiri din viitor? « Hai ca se poate!

  4. Statutul Familiei Regale are caracter Constitutional si nu se poate modifica decat cu procedura pentru revizuirea Constitutiei.

  5. Facand o paranteza, vreau sa spun ca Romania are nevoie de o modificare a Constitutiei cu mai putine lacune decat prezenta.

  6. Facand o paranteza, vreau sa spun ca Romania are nevoie de o modificare a Constitutiei cu mai putine lacune decat prezenta.

    • Nu te contrazic. Actuala constitutie este rezultatul scremerii unor minti anchilozate in comunism. Iar cei care ar putea sa o modifice sunt tot niste criptocomunisti de cea mai joasa speta. Sincer, nu exista nici o perspectiva…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s