DE SFINTELE SARBATORI…

MULTA DURERE si MIZERIE PENTRU POLITISTII ROMANI, JANDARMI, PROCURORI, ANGAJATI DSV, BOR, SI TOTI FUNCTIONARII STATULUI ROMAN CARE CONTINUA SA TERORIZEZE POPULATIA SI SA CONTRIBUIE LA AMPLIFICAREA TRAGEDIEI NOASTRE COLECTIVE!

SA VA IA MAMA DRACULUI, BA!

May you and your families all get curb stomped, because a shotgun to your heads is no longer enough!

http://www.youtube.com/watch?v=x-CtLWb4wPQ

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

10 Responses to DE SFINTELE SARBATORI…

 1. Theodora says:

  Craciun fericit Vlad!

 2. Pingback: Craciun fericit prietenilor mei! « Hai ca se poate!

 3. Pingback: De unde stie Ontanu numerele de telefon mobil ale locuitorilor din sectorul 2? Cumva de la recensamant? « Hai ca se poate!

 4. silvestru1 says:

  craciun fericit tururor ,sarbatori fericite cu santate si bucurie

  http://www.cellnetgalaxy.homepagepays.com

 5. Marian din...Berceni says:

  Teroare pe apele Jiului! SUte de cadavre de caini sau cai au fost descoperite pe malurile Jiului. Politia tace! Nimeni nu spune o vorba…ce se intampla acolo ?. Se pare ca acei caini au fost oraviti …pentru aceasta folosiindu-se carne de cal ce fusese la randul ei otravita!Cat vom mai suporta si mai ales cat va mai suporta Dumnezeu acesti criminali!?Daca nu vom lua atitudine …”maine” , vom fi noi in locul acelor caini !Doamna Paula Iacob a aflat despre asta ? Se pare ca …nu.Anuntati peste tot , prin cine puteti despre aceasta noua crima a guvernarii portocalii!

  • Pai, pe cetatenii Romaniei ii tot masacreaza intr-o veselie, de cand l-au belit pe spurcaciunea de Ceausescu cu jigodia de nevasta-sa incoace… Se pare ca, pur si simplu, pe romani nu-i deranjeaza sa fie tratati de propriile autoritati drept “daunatori”, “paraziti”, “grasi in spatele slabului” (slabul probabil ca era Boc, si e slab fiindca se duce la sala!) , samd!

   Tin sa va informez ca ASTA SE INTAMPLA IN TOATA TARA, DAR AUTORITATILE LOCALE MUSAMALIZEAZA EFICIENT DE CELE MAI MULTE ORI!

   De ce TOATE guvernele (din ’90 incoace; din 2008 incoace!) au REFUZAT sa promoveze STERILIZAREA/INREGISTRAREA/RETURNAREA prin Hotarare de Guvern, pana la luarea unei decizii privind “eutansia”?!

   Presupunand prin absurd ca “eutanasia” ar fi fost singura solutie pentru controlul populatiei animalelor de companie (ceea ce ESTE FALS!), o asemenea HG tot ar fi fost benefica intrucat AR FI FOST MAI PUTINE ANIMALE DE EUTANASIAT!

   Prin REFUZUL de a promova aceasta practica, timp de peste 20 de ani, in pofida tuturor insistentelor societatii civile, ale militantilor pentru drepturile animalelor si ale oamenilor de stiinta de talie internationala (vezi recomandarile Organizatiei Mondiale a Sanatatii si ale Parlamentului European) , clasa politica (zoaiele borate pe geam de cel mai rezistent la bautura dintre toti bisnitarii de port, pre numele sau de puscariabil Basescu Traian!) ne-a oferit certitudinea ca doreste promovarea celor mai abjecte tipologii umane si a celor mai odioase practici si apucaturi, in societatea romaneasca!

   In Prahova, directorul DSV este puscariabilul Gheorghe Stratulat, cel care isi mazgaleste semnatura pe raspunsurile institutiei, niste insulte infioratoare la adresa cetateanului roman din ale carui taxe si impozite isi trag seva aceste scursuri subumane! In aceste raspunsuri SE CONFIRMA O SERIE DE INFRACTIUNI COMISE DE ANGAJATII PARCULUI MEMORIAL CONSTANTIN STERE, precum si de EMILIA HERESCU (presedinta colegiului med. veterinari din Prahova!) si firma ei de ecarisaj, printre altele, iar institutia abilitata sa ia masurile legale pentru sanctionarea PENALA a vinovatilor, acest DSV blestemat, prin manutele puhave ale mustaciosului Gheorghe Stratulat, REFUZA cu obstinatie sa acorde orice fel de sanctiune, si mai grav, MUSAMALIZEAZA acest acte criminale, in conditiile in care angajatii si patronii activitatilor de ecarisaj s-au dedat deja la acte criminale ce vizeaza siguranta cetateanului, comandand unor executanti din lumea interlopa diverse batai si chiar mutilari corporale ale celor care au indraznit sa “faca valuri” in privinta activitatii infractionale depusa de acestia!

   In intreaga tara SE UCID CAINII CU SUTELE DE MII! “Adapostul” pentru caini comunitari din cadrul Parcului Memorial “Constantin Stere”, de la Bucov, Prahova, livreaza chiar si 2 tone de cadavre la 3-4 saptamani, sub atenta obladuire a autoritatilor locale din Prahova (pe langa acele cadavre care sunt facute “disparute” fie prin abandonarea pe campuri, ingroparea pe ascuns, in gropi sapate cu excavatoarele, prin hranirea animalelor de la Zoo cu ele (carnea si furajele pentru carnivore, porci si babuini se cumpara doar in acte, banii fiind impartiti intre potentatii PDLprosi), sau oferirea lor drept hrana la porcii lui Poenaru Dragos si ai altor angajati ai “adapostului”!). De asemenea, Emilia Herescu, presedinte colegiului medicilor veterinari din Prahova, continua sa practice o intensa activitate de ecarisaj pe PERSOANA FIZICA, ingropand tone de cadavre in livezile unor complici din Boldesti-Scaieni! Tot acest masacru continuu, care se deruleaza nestingherit din 2000 incoace, in dispretul legilor existente in ROmania, si care a fost prefigurat de masacrele (legale!) comise sub odioase guvernare CDR, demonstreaza inca odata cat de “eficienta” este politica uciderii perpetue drept metoda de eliminare a problemei cainilor vagabonzi/fara stapan/comunitari! Asa-zisa “eutanasie” pe care vor sa o legalizeze acum PDLprosii nu are ca scop decat exacerbarea fondurilor delapidate prin activitatea de ecarisaj, intarirea gruparilor de crima organizata (care se ocupa inclusiv de traficul de droguri – vezi furtul a peste 4.5l de ketamina de la BUcov, Prahova!) si absolvirea de responsabilitatea penala a celor care au incalcat legea cu obstinatie din 2008 incoace!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s