NOI PROTESTE DEMOCRATICE IMPOTRIVA CRIMEI ORGANIZATE CARE GUVERNEAZA ROMANIA SI A MASURILOR LOR ABERANTE SI IRESPONSABILE!

Maine, de la ora 18:00, suntem asteptati in fata sediului OTV, toti cei pentru care protectia mediului inconjurator, protectia animalelor si drepturile lor cetatenesti conteaza cu adevarat!

Pe 11.1. 2012, de la ora 8 la ora 13:00, in fata Curtii Constitutionale (diametral opusa parcului Izvor, in raport cu “Casa Poporului”), are loc PICHETARE impotriva validarii PL 912 in actuala sa forma aberanta!

Este nevoie de fiecare om! Nu ezitati sa va alaturati acestor proteste! Doar printr-o societate civila puternica putem impune democratia si existenta unui stat de drept in adevaratul sens al cuvantului!

Advertisements

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to NOI PROTESTE DEMOCRATICE IMPOTRIVA CRIMEI ORGANIZATE CARE GUVERNEAZA ROMANIA SI A MASURILOR LOR ABERANTE SI IRESPONSABILE!

  1. Pingback: Raed Arafat a demisionat din functia de subsecretar de stat in Ministerul Santatii pentru ca Basescu nu ii suporta pe cei care construiesc, pe profesionisti. Mai este ceva de distrus in Romania? « Hai ca se poate!

  2. CELLA says:

    aţi reuşit! bravos!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s