CUM AM PUTEA SCAPA DE BASESCOZITATE

Din pacate, la ora actuala jandarmeria stapaneste Romania. Daca stapanii acestor gasti de mardeiasi doresc eliminarea basescozitatii, o pot face in secunda 2, lasand populatia sa ocupe centrele principale de control si oferind puterea ulterior unei grupari agreate (si controlate) de ei, asa cum a facut armata in ’89. Oricum jandarmeria n-are treaba cu “legea” ci dimpotriva, opereaza exclusiv pe baza de ordine verbale, mai rau decat armata in ’89.

Este extrem de inexplicabila absenta unei atitudini (ca sa spun asa…) din partea ARMATEI, singura a carei tehnica si dotare ar putea pune capat domniei jandarmeriei in Romania.

Advertisements

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

6 Responses to CUM AM PUTEA SCAPA DE BASESCOZITATE

  1. cornelius55 says:

    care armata fratele meu???nu mai avem asa ceva sau usoare urme de armata.armata e la cotroceni,p-ta victoriei si casa poporului.armata de jeguri penale.nu vom scapa de bascozitate pana nu se inarmeaza populatia si ii futem un razboi civil.

  2. marian says:

    Cum putem ” scapa de basescozitate “? Simplu : sa iasa in strada nu 4-5 mii de insi ci …macar de 50 de ori mai multi! Atunci si javrele alea de la Jandarmerie …ar fi depasiti numeric si …poate ca vreodata vom scapa definitiv de javrele astea si mai ales de stapanul lor!

  3. Useful info. Fortunate me I discovered your web site by accident, and I am surprised why this accident didn’t took place earlier! I bookmarked it.

  4. I really like your article. I agree with many of the points you’ve written here. This is a lot of good quality information. Thank you. http://www.samsung1080phdtv.net/

  5. Mi s a reprosat adesea ca nu cer ajutorul pentru ca sunt prea orgolioasa si mult prea incapatanata sa fac totul singura.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s