JANDARMII CRIMINALI, DOAR NISTE JEGOSI PENALI! SI SA INFUNDE PUSCARIA, C-AU DEVASTAT ROMANIA!

Legea jandarmeriei prevede în art. 33 că folosirea forţei nu trebuie să depăşească nevoile reale pentru imobilizarea persoanelor turbulente ori acţiunilor ilegale şi va înceta de îndată ce scopul misiunii a fost realizat.

Potrivit art. 35 din Legea jandarmeriei (Legea nr. 550/2004), jandarmii nu au dreptul să conducă administrativ la secţia de poliţie sau la unitatea de jandarmi persoane despre care nu pot dovedi că au săvârşit fapte contrare legii prin care au provocat dezordine/tulburări şi necesită imobilizare.

“Cu alte cuvinte, jandarmii nu au dreptul să încarce manifestanţii în dube şi să-i transporte la diferite secţii de poliţie, urmând ca abia acolo să facă trierea persoanelor care au fost sau care nu au fost violente, care au comis sau nu fapte contrare legii. Nu pot fi conduşi decât cei despre care jandarmeria are dovezi, în momentul ridicării, că se încadrează în condiţiile menţionate mai sus, prevăzute de lege, pentru conducere. În caz contrar, conducerea persoanei la secţia de poliţie/unitatea de jandarmi constituie infracţiunea de lipsire de libertate a persoanei în mod ilegal. De asemenea, împiedicarea unei persoane de a se deplasa cu trenul sau alt mijloc de transport acolo unde doreşte, fără o justificare legală a acestei împiedicări, constituie tot infracţiunea de lipsire de libertate în mod ilegal

Persoanele care au fost victimele unor abuzuri din partea jandarmilor şi doresc să se adreseze APADOR-CH o pot face la office@apador.org, 021 312 45 28, 021 312 37 11.

Advertisements

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

6 Responses to JANDARMII CRIMINALI, DOAR NISTE JEGOSI PENALI! SI SA INFUNDE PUSCARIA, C-AU DEVASTAT ROMANIA!

 1. Gabi says:

  Eu nu am inteles .. .care e scopul jandarmeriei ? Sa ne apare ? De cine? De noi insine? Parca si comunisti stiau ei ce e mai bine pentru noi, si ne bagau cizma-n gura sa inghitim ce vor ei.
  Pe de alta parte atat ii duce capul. Deci statul vine le taie din salarii, isi bate joc de ei, si cand lumea se satura si vrea sa linseze statul, jandarmerie, politia, armata … in loc sa sustina pe acei oameni, ba chiar sa participe in mod activ, ei ce fac? Incep sa bata populatia? Pretexte se gasesc, dar bunul simt? Adica eu cetateanul platesc taxe si impozite ca jandarmul sa ma incarci cu bate? Sau sa ma protejezi? Ai putea tu jandarmule sa ma protejezi de stat .. .daca tot te platesc. Nu eu cetateanul ti-am taiat salariul, ci papagalii aia politruci … deci de ce nu faci tu antrenament cu bastonul pe ei, nu pe mine.
  Nu le pot plange de mila jandarmilor. Statul face ce are el chef fiindca nu se teme … ici de cetateni, nici de cei platiti sa apere pe cetateni. Sunt simple organe de represiune. Acum sa imi fie mila de ala care ma incarca cu bastoane .. .e prea mult.
  Jandarmeria si politia in mai toate statele “democratice” se poarta ca si cum sunt reprezentantii unor guverne de ocupatie. Ma intreb cine naiba ne-a ocupat si cand ? Puteam si noi sa ne batem sa nu fim ocupati … of … altadata dusmanul venea cu tancul si te ocupa .. .acum … te trezesti peste noapte cu guverne de ocupatie care taie si spanzura intr-o veselie ! Trist ….

  • Nu mi se pare “trist”, ci mai degraba REVOLTATOR!

   • Gabi says:

    E trist … revoltator ar fi ilegal. Nicaieri in lume revoltele nu sunt legale … din pacate. Politicienii dupa ce sunt alesi sunt scapati din lesa si fara botnita !

   • Revoltele se bucura de cea mai inalta forma de legitimitate – cea populara. Cu o singura conditie: ca MAJORITATEA populatiei sa fie partasa la ele, nu sa astepte ca efectiv “o mana” de concetateni inimosi sa spele rusinea delasarii, tolerantei la rau si complacerii in MIZERIE, JEG, UMILINTA si LIPSA DE DEMNITATE UMANA care naclaieste “restul” societatii, mai preocupata de “a-si face un rost in viata”, “a fi la casa lor”, “a se realiza”, samd, decat de A-SI CASTIGA DEMNITATEA CU ORICE PRET.

 2. Cosmarul tau din zilele din urma. says:

  JANDARMII ROMANII ARMATA ROMANA POLITIA ROMANA SUNT NISTE CRIMINALI LEGALI OAMENI DEZAXATI MINTAL CREATI PENTRU A OMORA OAMENI NEVINOVATI SAU OAMENI INPINSI DE IMPREJURARI NEFASTE LA FAPTE ACESTE INSTITUTII DE BUGETARII CHELTUIESC MILIARDE DE EURO ANUAL BANI ARUNCATI IN SALARIILE SI PRIMELE LOR NESIMTITE II ANUNT CU DEOSEBIT RESPECT CA STAPANUL IADULUI II CHEAMA PE TOTI LA MASA SI PE ACEASTA CALE LE TRIMIT UN CALDUROS “SUNTETI PRIMITI IN GLORIE ORICAND” DIRECT DIN IAD DE LA STAPANUL IADULUI CARE VA ASTEPATA CU MARE DORINTA IN SUFLET,CE SA MAI LUNGESC VORBA STAPANUL IADULUI ESTE FERICIT DEOARECE ARE MULTI CLIENTI BRAVO LUI OAMENII ASTIA DIN PACATE O SPUN CHIAR MERITA CINSTEA CEA MARE DE A LUA MASA CU STAPANUL IADULUI.

  RESPECT DIN SUFLET PENTRU CEI DREPTI DIN ACESTE INSTITUTII PUTINI LA NUMAR CE E DREPT CINSTE LOR.

 3. dorudoru says:

  Stapinul iadului ii asteapta pe jandarmi cu masa pusa? Ce chestie……..Eu i-as astepta cu o mitraliera incarcata pe imputitii astia. Huo, golanilor, batausilor nesocotiti la creiere, la taiat sare in ocna ,nu la batut in strada ,futa-va Dumnezeu meseria

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s