MESAJ PENTRU HINGHERII CARE VOR SA MA CUNOASCA

Puscariabilul hingher Raicu Gheorghe ma ameninta cu fiu-su’, boxer de mare talent, care ma cauta “sa ma puna la pamant”.

Informez pe aceasta cale pe toti doritorii de a ma “pune la pamant”, ucide, mutila, viola, santaja si/sau ofusca, ca o eventual confruntare intre mine si orice jivina hinghereasca de pe aceasta planeta NU se va desfasura dupa nici un fel de regulament sportiv, iar in virtutea dreptului meu la legitima aparare sunt dispus sa fac uz inclusiv de forta letala.

(Si) mai pe romaneste: Raicule… Ba, Gheorghe… MUIE, MA! TIE SI INTREGULUI TAU NEAM DE HINGHERI JEGOSI!

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

6 Responses to MESAJ PENTRU HINGHERII CARE VOR SA MA CUNOASCA

 1. matilda says:

  Ameninţă, fură, ucid, de parcă s-au născut la putere. Pe ticăloşii ăştia nu-i eutanasiază nimeni ?

 2. Gabi says:

  Fi serios. Labagii astia nu sunt in stare decat sa dea din gura. Eu de cand ma rog sa imi faca si mie ziua un penibil dinasta sa ma plaseze in pozitie de autoaparare? Nimic frate absolut nimic .. ii faci labagii, te iei de mma lor, le-o violezi virtual … absolut nimic. Numa gura e de ei. Ce bine ar fi sa poti sa bagi in spital un cacat dinasta si sa nu faci puscarie, ba sa il dai drept exemplu.

  • Eu ii astept cu drag. Oricum sunt in win-win situation, cum ar spune biafrezul: daca il anihilez, e bine; daca ma anihileaza, o sa plateasca de-i suna apa in cap (parte civila in proces penal, suna cunoscut?) .

 3. Thymc says:

  nicio sansa. Carnati d’astia care ameninta de mama focului, de fapt sunt inofensivi. Unu care e chitit sa-ti faca felul, va sari rapid peste etapa amenintarilor. Pitpalaci ca muitza asta de raicu sau cum il cheama, gasesti la orice colt de strada…

  • Ale dracului JIGODII INFECTE DE HINGHERI IMPUTITI, astia sunt sprijiniti si acoperiti de institutiile statului terorist roman, si isi imagineaza ca pot sa ucida si sa maltrateze si oamenii asa cum o fac cu amaratii de caini abandonati si mutilati de alte jivine spurcate ca si ei!

   Astept cu nerabdare sa incerce sa-si exercite metehnele hingheresti si pe mine! Scarnaviile dracului isi imagineaza ca toti sunt potai ca ei, nu pot sa priceapa ca exista si LUPI pe lumea asta, nu doar niste amarate de fiinte inocente si lipsite de aparare cum sunt animalele pe care le distrug ei zilnic cu barbarie, la adapostul “legilor” interpretate abuziv de niste frane ale Evolutiei ca si ei!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s