SUTE DE CAI DE RASA UCISI LENT PRIN INFOMETARE IN GRAJDURILE FIRMEI ROOL. S.A DIN PRAHOVA

S.C. ROOL S.A mai are o herghelie in Baicoi, PH; inafara de cea detinuta in incinta Hipodromului din Ploiesti, unde a cumparat aprox. 2 hectare doar ca sa incurce treburile p-acolo (inclusiv dpdv juridic).

Tot mai multe surse imi confirma ca nu are mancare pentru cai, are 130 capete cabaline  doar la hipodromul din Ploiesti si nu mai are de unde sa ia mancare ptentru ca a dat multe “tepe” (nu a platit furnizorii, samd).

“Minunatul” de Manea, de la ROOL, se pare ca doar cu asta se ocupa, cu “tepele”. A luat si stadionul de la Plopeni, a participat si la devalizarea fabricii de armament.

Se spune ca are pana acum cel putin 18 decese si 12 avorturi din cauza lipsei de furaje, dar nici nu vrea sa vanda pentru ca, cica, “mentine rasa” (si nici nu ii convin preturile – asteapta o minune basista ca sa ii vanda cu sute de mii de euroi/bucata, asa distrusi cum sunt de foame).

Manea, patronul ROOL, este un mos sclerozat si dement. Tac-su, Manea Traian, pare a fi acelasi cu fondatorul “Ligii anticomuniste romane” din lagarul de refugiati de la Bicske, Ungaria; o organizatie-fantoma, in numele careia a derulat mai multe actiuni antiromanesti la comanda serviciilor secrete maghiare in Budapesta, in 1989, si pentru “dezvoltarea” careia a furat banii oferiti de statul maghiar, cu care si-a deschis o firma de mobila si tamplarie in Ploiesti. (vezi “Istoria loviturilor de stat din Romania”, vol. IV, partea I, pagina 404-405).

Firma ROOL S.A sustine, pe site-ul propriu, ca si-a inceput activitatea in 1991, dar este inregistrata din 27 septembrie 1994. Foarte interesant este de unde au avut acesti tovarasi fonduri sa investeasca in industria chimica (!).

ENGLISH RESUME: 130 horses are starved to death at the stables owned by ROOL. SRL, in PLoiesti and Baicoi, Prahova county, Romania. Apparently, there were 18 death of mature horses due to starvation, this month alone. The owner is a demented old men who does not want to sell the horses or ask for help, so his empire of false bills not be exposed. Romanian authorities are invoking his right to protect his private property so they will not go in without a warrant, and they won’t get the warrant without solid evidence, and the evidence is locked in, etc.

Advertisements

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

1 Response to SUTE DE CAI DE RASA UCISI LENT PRIN INFOMETARE IN GRAJDURILE FIRMEI ROOL. S.A DIN PRAHOVA

 1. ROBERT HORVATH CINEAST NEW YORK says:

  MELESCANU INVINUIT DE UCIDEREA LUI MARIN CEAUSESCU ! SUA DEPUNE IN CONTURILE LUI CEAUSECU JUMATE MILION DE DOLARI ….ARME SOVIETICE . MELESCANU FURA BANII DEPUSI IN ELVETIA !
  UP DATE
  CIA : United States spent 500 milions $ in the last 10 years on the purchase of advanced Soviet arms from a network run by two brothers of Nicolae Ceausescu,..
  The Ceausescu operation provided hardware of ”extraordinary significance” to the United States in the early 1980′s.
  Banii au fost depusi intr-o banca elvetiana.
  The arms sales were controlled by Lieut. Gen. Ilie Ceausescu, then Deputy Defense Minister, and Marin Ceausescu, who ran Romania’s trade mission in Vienna and who negotiated the sales.
  Legatura intre serviciul american sa facut printr-un tanar diplomat
  roman ( Melescanu ) stationat in Europa si la ONU.
  Ceausescu network sold the United States an advanced Soviet anti-aircraft system called the Shilka as well as mobile rocket launchers and military radar systems……Millions Offered for a Tank.
  Imediat pe 22 decembrie Ceausescu a fost arestat in apartamentul lui de la etajul V al Agentiei de catre ceilalti membri ai misiunii. I-au luat actele si l-au incuiat pe dinafara. I se ia televizorul . Nu si telefonul.
  Convorbiriile sunt interceptate de serviciul austriac. Ultima convorbire telefonica cu Melescanu ….subiectul …ultimul cec american
  O echipa soseste in miez de noapte…….

  Va urma

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s