PRIMARIA PLOIESTI REMUNEREAZA O CLICA DE SCELERATI CARE CONSTITUIE UN TERIBIL PERICOL PUBLIC!

Spurcaciunea criminala DRAGOS RUSU FLORIN, lucreaza indeaproape cu alt iresponsabil:

 

Hingherul Raicu Gheorghe, un handicapat mintal care a reusit performanta (printre multe altele de acelasi calibru!) sa se TRANCHILIZEZE SINGUR! Si care se agatase ca un gandac de scarile salvarii, tipand cu bale la gura ca “Nu ma lasati sa mor aici! Nu vreau sa mor aici!”, pe treptele spitalului de urgenta din Ploiesti.

Oare batranele pe care le-a tarat aceasta bestie antiumana cu capul in jos pe scarile blocurilor, de exemplu, ar fi vrut sa moara acolo?!

Oare sutele de mii de caini ucisi cu salbaticie de el si ciracii sai, ar fi vrut sa moara in asa hal?!

Oare cei care i-au ingrijit cum au putut si au investit atatea sentimente nobile in aceste animale, ar fi vrut sa fie ucise astfel?

Oare batranul din Bratasanca, caruia i-au vandalizat gardul si gradina ca sa-i FURE animalele din curtea proprie, si i-au ucis un caine, iar pe celalalt (un caine cu fractura multipla de sold provocata de un accident rutier) l-au lasat sa fie sfasiat, mancat de viu de ceilalti colegi canini de suferinta innebuniti de tratamentul inuman si nedemn la care sunt supusi in mod constant in tarcurile mortii de la Bucov, REFUZAND sa i-l inapoieze (iar politia a blocat si acest dosar penal!), ar fi vrut ca animalele lui sa moara astfel, iar el sa fie umilit, dupa o viata de munca, de niste mizerii antiumane investite cu putere de HINGHERI?!

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to PRIMARIA PLOIESTI REMUNEREAZA O CLICA DE SCELERATI CARE CONSTITUIE UN TERIBIL PERICOL PUBLIC!

  1. LOC DE BAGAT CAPU’ PENTRU HINGHERI:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s