Un dement s-a (cam) dus, altii sunt in libertate si e doar o problema de timp pana vor comite alte masacre!

Gunoiul antiuman care a impuscat 8 persoane in Bucuresti a fost retinut, va fi judecat si (probabil) nu va mai pune in mod legal pana pe o arma niciodata.

In Ploiesti, insa, o serie de criminali scelerati isi permit sa isi exhibe armele de vanatoare, dupa ce au agresat batrane, femei si copii in public, dupa ce au comis nenumarate infractiuni (de la abuz in serviciu si luare de mita la talharie, distrugere, furt si cruzime fata de animale). Mai mult, acesti ipochimeni scarnavi sunt remunerati de PRIMARIA PLOIESTI, fieful puscariabilului sclav al clanului Anastase, Volosevici Andrei.

Aceasta este una dintre mizeriile umane care constituie un pericol public la ora actuala in Ploiesti/Prahova, sub tutela autoritatilor statului terorist roman:

Numele scursurii infectioase este DRAGOS RUSU FLORIN, si il puteti depista in trafic conducand autovehiculele cu numerele de inmatriculare: PH 12 PCE sau PH 15 LWH (duba Volkswagen), precum si la pet-shop de pe strada Gheorghe Doja, colt cu Transilvaniei.

Preveniti tragediile viitoare eradicand aceasta infectie antiumana!

Advertisements

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Un dement s-a (cam) dus, altii sunt in libertate si e doar o problema de timp pana vor comite alte masacre!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s