ASASINII, LIBERI PRINTRE NOI! REMUNERATI DE LA BUGETELE DE STAT, PROTEJATI DE AUTORITATI!

In Prahova avem o hoarda de scursuri criminale de cea mai joasa speta! Unul dintre acestia este si POSESOR DE ARME DE FOC si se mandreste cu performantele sale de ucigas!

Un astfel de monstru a adus moartea si teroarea, in centrul capitalei, doar pentru ca nu mai putea sa se abtina:

“Lega de un copac câte un câine şi dădea cu pietre în el. Mai veneau şi alţi băieţi, dar el incepea si era cel mai înverşunat”

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/Distractia-monstrului-batea-cainii-cu-pietre-382389.html

HINGHERII, LA SPANZURATOARE! LA SPANZURATOARE CU HINGHERII! LA SPANZURATOARE!

Noi, cetatenii prahovei, toleram printre noi asemenea antropofagi predestinati?!

Opinia publica din Prahova nu poate pune capat tiraniei clicilor criminale a Emiliei Herescu si a scarnelor abjecte de la Bucov?!

Priviti mutrele hade ale criminalilor:

Dragos Rusu Florin, HINGHER-SEF la Bucov: http://www.hunting-kennel.com/vanatoare/mare/vanatoare2%20036.jpg

Gheorghe Raicu, HINGHER EMERIT, cu peste 11 ani de “experient”: http://www.zvp.ro/wp-content/uploads/2011/03/jaguar-320×240.jpg

Emilia Herescu, eterna presedinte al Colegiului Medicilor Veterinari din Prahova, patroana unei infioratoare afaceri de hingherie (baza ei este in Boldesti-Scaieni, calea Unirii, nr 2 – daca doriti sa vedeti animale murind de foame sub cerul liber, pui sfasiati de vii de caini adulti, si toate mizeriile genului, puteti sa faceti o vizita acestui camp al ororilor), unde are 2 sclavi in subordine, la fel de rai ca si stapana lor: http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-ash2/195797_207895999241104_6444488_n.jpg

Catalin Costel Vlad zis “Cusetarul”:

Familia, prietenii si/sau scoala nu pot scoate un om normal dintr-un “Ted” Bundy (criminal in serie, violator, rapitor si necrofil) sau dintr-un autohton Rimaru .

Vreau sa subliniez: acestia sunt niste ipochimeni degenerati, sunt “defecti” dpdv genetic, sunt niste rebuturi contagioase si trebuie IZOLATI de societate, pentru a nu-i contamina si pe cei slabi, usor influentabili, cu boala lor: “Când vedeam ce face, dădeam şi noi cu pietre.”

Entuziasmul este un instinct specific uman, autonom, si CONTAGIOS! Problema este sa-i IZOLAM dintre noi pe cei ce se entuziasmeaza comitand ORORI, ATROCITATI.

Concetateni, realizati ca dumneavoastra va supuneti la privatiuni, stress, umilinte si durere pentru a plati si proteja pe cei care, intr-o zi, vor navali peste dumneavoastra si va vor ucide, mutila, distruge tot ceea ce aveti mai de pret si chiar pe dumneavoastra?!

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s