LEGITIMA APARARE – NEGATA CELOR MAI BUNI DINTRE CONCETATENII NOSTRI!

Ioan Spânu, un cioban de 37 de ani din Vicovu de Jos, Suceava, a fost condamnat zilele trecute la 14 ani de puşcărie pentru omor, după ce în urmă cu un an a ucis un bărbat. Motivul – victima i-a omorât cei doi câini ciobăneşti mioritici.

Acest concetatean a fost condamnat in mod aberant, pentru ca si-a exercitat un drept fundamental: acela de a-si apara persoana si proprietatea in fata unui agresor! Acestui om i s-a negat dreptul la legitima aparare!
In acelasi timp, cel care a ucis un batran care a cutezat sa apere un caine s-a intors deja in libertate?!
Doar asa ne putem apara de oligarhia canibalilor care ne terorizeaza si ne violeaza in fiecare secunda a vietii noastre:
Acest OM si-a aparat PROPRIETATEA si DEMNITATEA, a actionat pentru a opri O INCALCARE A LEGII! Aceasta se considera LEGITIMA APARARE iar acest drept i-a fost negat de statul terorist roman, de clica de antropofagi teroristi care ne violeaza in fiecare secunda a vietilor noastre!

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

6 Responses to LEGITIMA APARARE – NEGATA CELOR MAI BUNI DINTRE CONCETATENII NOSTRI!

 1. Gabi says:

  Pai daca romanul ar putea sa se auto apere legal, in primul rand ar ucide toata clasa politica. E principalul pericol care ne pandeste … ne f***te in gura pe banii nostri cu un tupeu incredibil !

 2. Gabi says:

  Uite ce fac la BV … e an electoral, deci se apuca din nou de kilarit caini .. sa ii arate plebeiului ca primarelul se gandeste la siguranta lor.
  http://my-kitty.ro/comunicatul-asociatiei-milioane-de-prieteni/
  Niste infecti … i-as eutanasia cu tot cu neamurile pana la gradul 2 … just to be safe !

 3. Livia Popa says:

  Din ce a declarat domnul Spanu, nu este legitima aparare, ci mai degraba legea talionului: “mi-ai omorat cainii, imi fac singur dreptate si te omor”. S-a intervenit dupa ce atacul asupra cainilor a incetat, prin urmare nu avem un atac imediat, nu avem legitima aparare. Daca se intervenea in momentul imediat anterior uciderii cainilor, apararea era legala.

 4. kphr says:

  “N-am suportat când am văzut ce a făcut: am pus mâna pe coada de la topor şi l-am ucis”
  Ba s-a exprimat foarte clar domnul Spânu. Este o mare diferență între apărare și răzbunare.

  • Nu se stie cand “a facut”, daca a facut-o chiar atunci, Spanu avea toate motivele sa intervina intrucat nu avea de unde sa stie ca acei caini nu mai puteau fi salvati.

   Ai vazut “Law abiding citizen”? Urmand linia lui Nicolae Ceausescu, via Sever Voinescu Cotoi, va invit si eu la film 😀

   “Este o mare diferență între apărare și răzbunare.” – Nu in Romania, nu cand e vorba de scelerati de teapa lui Rimaru Ion si Basescu Traian. Domnul Spânu este un erou, si merita o statuie si imaginea dansului pusa in filigran pe bancnote! Avem un roman de care puteam fi mandri, si noi acceptam ca un stat terorist si stricat, devenit proprietatea unor calai canibali si necrofili, sa il distruga?! Spanu Ion merita salvat chiar cu pretul existentei asa-zisului “stat roman”!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s