D-ALE HINGHERILOR: RASPUNS PENTRU HINGHERII COMENTATORI

Ca raspuns la comentariile unor HINGHERI IMPUTITI care o ard pe Internet in timpul orelor de serviciu, pe banii contribuabililor ploiesteni, va prezint:

D-ale hingherilor:

DRAGOS RUSU FLORIN, hingherul-sef de la Bucov, Prahova, evolueaza pe zi ce trece in ceea ce priveste scelerarea si descompunerea morala. Din ce in ce mai des invita persoane de sex feminin in parcul ororilor pe care il pastoreste asemeni unui veritabil canibal de teapa lui Idi Amin, si se deda la perversiuni sexuale cu acestea. Mai mult, a tocmit prostituate alcoolizate pentru hingherii sai, mintindu-i ca “le face cinste”, si cand acestia se bucurau de serviciile lor (in incinta bazei de ecarisaj!), i-a filmat si ii santajeaza acum cu aceste filmari. Stiam ca femeilor le plac monstrii, dar nu mi-as fi imaginat niciodata ca se gasesc atat de multe reprezentante ale sexului slab (si uneori extrem de flescait – vezi cazul Robertei Anastase si al Elenei Udrea) care sa se dedea la depravare maxima in compania unor antropofagi care se balacesc zilnic in zeama hoiturilor sfartecate ale celor mai buni prieteni ai omului.

Din delasarea (sau sadismul impins la extrem?) care il caracterizeaza, a lasat ca un tap dintr-o specie exotica sa moara in chinuri groaznice. Pentru a musamaliza aceasta noua atrocitate comisa de sclavul sau personal, Catalin Costel “Cusetarul” Vlad a facut troc cu o persoana fizica (Sabin Botea, se pare), oferind “cativa” porci vietnamezi contra unui tap similar. Cum animalele acestea trebuie inregistrate si raportate consiliului local, ma intreb cum se poate musamaliza si justifica asa ceva in scris fara complicitatea intregului aparat administrativ local?!

Tonele de cadavre de caini continua sa se reverse din baza de exterminare patronata de gruparea de crima organizata a clanului Anastase prin cel mai servil iobag al sau, Catalin Costel “Cusetarul” Vlad. Ne intrebam, in mod justificat, cred: CARE ESTE SURSA REALA DE VENITURI DIN SPATELE ACESTEI MEGA-AFACERI A ECARISAJULUI, ca sa justifice instaurarea unei ierarhii si a unor procedee tipice celor mai elaborate retele de crima organizata?! Oare acest aspect ofera o explicatie plauzibila: http://www.newz.ro/stire/134787/consumi-zi-de-zi-carne-de-cal-caine-pisica-si-nutrie-fara-sa-stii-secretele-oribile-din-spatele-mezelurilor.html ?! Nu cumva toate aceste tone de cadavre, dupa ce sunt descarcate oficial la PROTAN (oferind o sursa colosala de venit gruparilor de crima organizata), ajunge in fapt in mezeluri (faceti numai calculul care este valoarea la care pot ajunge profiturile din transformarea in mezeluri a tone de carne pentru care nu trebuie sa platesti nimic!)! Daca ne gandim ca pielea si grasimea acestor animale pot fi exploatate dpdv comercial inca si mai eficient de atat, incepem sa realizam adevarata amploare pe care o poate capata intreaga afacere!

Recent, un jurnalist a predat celor de la DIICOT o listă cu cu un grup infracțional implicat în o serie de infracțiuni extrem de grave (înşelăciune, fals şi uz de fals). Grupul se dezvoltase, incredibil de mult, la nivel național. Cazul Boldea repezintă o bucățică din vârful aisbergului.

Asteptam ca jurnalistii sa investigheze in mod serios afacerea ecarisajului la nivel national, care se pare ca este intr-adevar o AMENINTARE LA ADRESA SIGURANTEI NATIONALE, in primul rand prin modul de exploatare a cadavrelor rezultate, si in al doilea rand prin suportul pe care il confera inmultirii necontrolate a cainilor si pisicilor – cu tot ceea ce deriva de aici.

Tot faceati spume la bot pe vremea lui Ceausescu ca “mancam salam cu soia”. Acum, in capitalismul de cumetrie al gunoaielor criptocomuniste, munciti o saptamana in conditii de ocna pentru o felie de salam de caine fezandat pe DN1 sub rotile “bolizilor”, si aveti senzatia ca v-a pus Dumnezeu mana in cap (sau Maica Domnului – altceva, pe fata…) cand bagati boticurile intre cadavrele aromate si ambalate de pe rafturile Hypermarket-urilor. Asta doar fiindca s-au zgarcit la gloante (si la ziduri), in ’89. Sa ne fie invatatura de minte, sa nu ne zgarcim noi, in viitor, la funii!

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to D-ALE HINGHERILOR: RASPUNS PENTRU HINGHERII COMENTATORI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s