Oranjguțănul prostituat necrofil DRAGOS RUSU FLORIN – Miss Bulau de “Poarta Alba” 2012-2030!

Oranjguțănul prostituat necrofil DRAGOS RUSU FLORIN, sclavul personal (si sexual!) al goblinului casnic al Clanului Anastase, Catalin Costel Vlad zis “Cusetarul”, isi imagineaza (in prostia lui caracteristica, de calau canibal care “steriliza” pisici pe masa din bucatarie, intre parizer si borcanu’ cu mustar, sustinand ca “arata el tuturor ce inseamna medicina veterinara” prin practici care l-ar face si pe un macelar amator sa-i fie sila de propria-i persoana!) ca activitatea sa infractionala trece neobservata, ca va putea sa se bazeze la infinit pe lasitatea si coruptibilitatea patibularilor sai ciraci din subordine, iar vremurile fericite, in care va calca pe urmele celorlalti hingheri care au infectat cu activitatea lor criminala si odioasa intreg parcul memorial “Constantin Stere” intru prosperitate si depravare capitalista, sunt tot mai aproape.

Acest ipochimen scarnav inventeaza noi si noi procedee prin care casapeste cu salbaticie mii de caini lunar (multi dintre ei cu stapan, furati din teritoriu sau chiar obtinuti prin TALHARIE, si carora le neaga sansa de a fi recuperati de stapani, eventuali adoptatori sau protectorii de zona!), in ceea ce el isi imagineaza ca este un mod “inteligent” de exploatare a “breselor” din legislatie. Trebuie insa sa-i informam, atat pe acesti prostituati necrofili cat si pe cei tentati sa-i urmeze, ca ceea ce ei isi imagineaza a fi “lacune legislative” sunt de fapt capcane prin care sunt impinsi sa comita infractiuni mult mai grave (si care implica in consecinta perioade mai mari de detentie) decat “simpla” cruzime fata de animale. Abuzurile in serviciu, falsul in acte publice, uzul de fals, gestinea frauduloasa, santajul, distrugerea, furtul si talharia, infractiuni la ordinea zilei pentru toate gunoaiele antiumane de aceasta tepa, atrag dupa sine pedepse mult mai mari decat incalcarile legii 9/2008 de care sunt atat de mandri.

In alta ordine de idei, vom avea grija personal ca in fiecare penitenciar unde vor fi inchisi hingheri sa ruleze in preambulul incarcerarii acestor ultime scursuri infectioase materiale in care va fi divulgata activitatea lor si sumele cu care au prejudiciat statul!

Socializarea intensa specifica zonelor de incarcerare de care dorim sa aiba parte aceste scarne CNP-izate va garanta eradicarea zestrei genetice specifice hingherilor din spatiul carpato-danubiano-pontic!

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Oranjguțănul prostituat necrofil DRAGOS RUSU FLORIN – Miss Bulau de “Poarta Alba” 2012-2030!

  1. Elle says:

    Mai am o imbecila la serviciu, cu mine in birou, care abia asteapta “sa-i adune pe ciini in adaposturi si se plinge ca are vreo 7 la ea la bloc…

    • 1). Da-i numele peste tot pe Internet, s-o facem de cacat 🙂 2). Daca USL are de gand sa-si respecte protocolul cu FPAM si maturam oranjgutaniada in toamna, o sa-i facem adapost fix in fata blocului. Nu-i convine, o cazam pe ea in adapostul de la Targsor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s