URDOAREA NATIONALA NU SE DEZMINTE!

Urdoarea nationala a simtit nevoia sa se bage-n seama (ca in mortii ma-sii o tot bagam noi de cand a scos mufa printre zdrentele celui mai rezistent la bautura dintre toti bisnitarii din port, iar in curand o s-o bagam si in streang!) si a dat o Declaraţie de presă cu ocazia Zilei Internaţionale a Animalelor fără Stăpân in care nu face decat sa propaga cateva dintre sabloanele zombilor basisti cu care au infectat societatea romaneasca.

Comentariile mele au fost STERSE in mod marsav, iar accesul a fost interzis tuturor celor care nu fac parte din suita propagandistilor basisti.

Comentariile mele au fost:

Vlad Craioveanu

Ati refuzat sistematic sa dati curs cererilor de intrare in normalitatea Uniunii Europene a secolului XXI, care este posibil numai si numai prin CONTROLUL REPRODUCTIEI ANIMALELOR DOMESTICE/DE COMPANIE. Ati “supt” (pardon, “absorbit”) zeci de miliarde de euro, din 2001 incoace, mentinand in mod artificial “problema cainilor maidanezi”; intr-adevar, ati reintrodus o infima parte din aceste sume uriase in circuit, platind hoarde de propagandisti care sa reproduca pana la saturatie cliseele imbecile si aberante care fac posibila perpetuarea situatiei.

acum 3 ore · · 7

Vlad Craioveanu Ati propasit o grupare de crima organizata axata pe ecarisaj, mai vasta si mai bine protejata de autoritatile unui stat terorist si profund ilegal din toate punctele de vedere decat cele de trafic si exploatare de persoane, droguri sau infractiuni informatice.

acum 3 ore · · 6

Vlad Craioveanu

Exista o intreaga retea, la nivel national, care isi datoreaza existenta exclusiv mentinerii “problemei cainilor vagabonzi” prin REFUZUL SISTEMATIC de a introduce CONTROLUL RATEI DE REPRODUCTIE A ANIMALELOR DE COMPANIE. In mod FALS si ABJECT, REFUZATI sa implementati singura modalitate corecta, reala, functionala de actiune: STERILIZAREA in covor, educarea populatiei conform valorilor cultural-stiintifice ale Europei moderne, acceptarea rolului societatii civile (pe care o distrugeti sistematic, inclusiv prin creearea propriilor voastre ONG-uri – fantoma, atribuind celor de buna credinta vina pentru infractiunile comise de sclavii vostri). Reiterez: statul roman este ILEGAL, este o grupare TERORISTA, iar pasivitatea populatiei nu face decat sa hraneasca acest parazit, un adevarat Sacculina Carcini care si-a intins filamentele, de la infectarea societatii romanesti de dupa 23 august ’44, pana la cele mai de jos straturi sociale. Puterea obtinuta ilegal nu poate fi mentinuta decat prin teroare, prin amplificarea ilegalitatii, iar cei care au facut-o nu mai au de ales decat sa exacerbeze “aplicarea libera a violentei” (M. N. Tuhacevski), dovedind in mod perpetuu ca nu sunt decat niste palizi epigoni ai stalinismului (probabil de aceea ati si ales culoarea portocalie – rosul comunist “inmuiat” de trecerea timpului). Va imaginati ca intreaga populatie a Romaniei este, dupa chipul si asemanarea voastra, o turma de zombi a caror unica satisfactie este sa provoace durere, mizerie si distrugere, pentru a uita de frica purulenta care va macina psihicurile patologice, de homunculi degenerati. “Destinul se razbuna pe calai” (“De ce a epurat Stalin armata”, Victor Suvorov) – nici un regim nu s-a perpetuat la infinit prin “aplicarea libera a violentei” (adica prin TEROARE). Poate ca DREPTATEA la care visam va veni prea tarziu pentru cei mai multi dintre noi, dar in mod sigur va fi cu atat mai crancena cu cat va veti hrani iluziile ca puteti scapa de RAZBUNAREA sortii pentru ticalosiile fara seaman pe care nu prididiti sa le comiteti.

acum 2 ore · · 4

Cu aceasta ocazie le transmit inca odata scarnelor basiste ca, in ceea ce ma priveste, nu exista decat o singura “solutie” pentru eradicarea infectiei pe care o reprezinta:

Nu ezitati sa-i lasati mesajele voastre celei mai infecte si demente dintre stoarfele marinarului!

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s