INFECTIA HINGHEREASCA DIN FMV Bucuresti TREBUIE EXTERMINATA URGENT

O explicatie pentru CATASTROFA din domeniul sanitar-veterinar, a mediului si a protectiei animalelor s-ar putea sa rezide si in modul in care sunt selectati si indoctrinati studentii de la facultatile de medicina veterinara!

Luati manualul de FIZIOPATOLOGIE (Dumitru C. Curcă (2004-2005) – “Fiziopatologie” sau “Tratat de fiziopatologie generală”, Editura Printech) si veti fi pusi in fata unui monument de sadism dement!

Insasi programa facultatii de medicina veterinara este gandita ca si cum la medicina umana, studentii si-ar face seminariile si practica in beciurile NKVD-ului dinaintea Marii Epurari staliniste, sau in puscaria Abu Ghraib sub regimul Saddam.

Dupa cum puteti vedea in fisierul acesta: http://www.fmvb.ro/fisiere/file/Tematica%20fiziopat.pdf , Bibliografia se rezuma (si in sesiunea de licenta 2010!) la o singura lucrare: abjectul “Tratat de fiziopatologie generala” a patibularului Dumitru C. Curcă)!

Sa fim atenti putin la DETALII: in 2010 era recomandata ca BIBLIOGRAFIE o lucrare din 2005 (reeditata dupa cea din 2004). In 2008 stiu ca a fost promulgata legea 9/2008, care interzicea producerea oricaror suferinte animalelor in scopuri ne-terapeutice – spanzurarea unei broaste de cap si introducerea ei cu picioarele in acid sulfuric nu este un scop terapeutic, dupa cum nici inducerea apneei unui iepure cu amoniac si fortarea acestuia sa isi reia respiratia ulterior in aceeasi atmosfera nu este un scop terapeutic… Vreau si eu sa stiu cum s-a armonizat programa universitatii de stat de medicina veterinara cu legislatia in vigoare?! Vreau si eu sa stiu DE CE TOTI CEI CARE AU STIUT DESPRE ACESTE MATERIALE AU PASTRAT TACEREA (studentii inclusiv)?

“Lucrarea” imbecilului… este doar una din MIILE de asemenea tratate de abjectie si incompetenta! Iar actualii asa-zisi profesori n-au fost capabili nici macar sa sa editeze ceva doar cu putin mai bun decat asemenea porcarii odioase, sau macar sa corecteze erorile din astea! Se invata dupa carti din ’87, fiindca nici unul dintre profesorii de astazi nu a fost capabil sa scoata o carte la fel de “buna” a profesorilor de la acea vreme!

Putini il cunosc pe decanul facultatii de medicina veterinara. Acestia insa stiu ca ipochimenul sinistru musamalizeaza ABSOLUT ORICE.

Oricui ar trebui sa-i fie clar ca una sunt experimentele in scop curativ si care sunt pionierat stiintific, si cu totul altceva e mizeria asta! In alta ordine de idei, in Antichitate oamenii se si rastigneau, ardeau pe rug, tras pe roata, copt in Taurul lui Phalaris, uns cu grasime si legat sa fie mancat de viu de viermi, samd! Sistemul sclavagist din Antichitate tocmai d-aia a fost abandonat, dupa groaznice tulburari sociale – de “bun” ce era! De ce se continua cu oroarea cercetarilor pe animale si in medicina umana – stiut fiind ca fiecare specie are particularitatile sale, iar rezultatele nu se pot extrapola decat in mod absolut intamplator (vezi Clenbuterol, de exemplu). Restrictionarea cercetarii pe voluntari umani ar duce la cresterea semnificativa a responsabilitatii experimentatorilor si a actului de cercetare stiintifica in sine, printre altele.

Reiterez ideea ca este absolut necesar un PROCES al tuturor INFRACTORILOR pe legea 9/2008, asa cum a fost procesul colaborationistilor in Olanda, dupa Al Doilea Razboi Mondial.

Copiii de suflet ai HINGHERULUI NATIONAL, cel mai rezistent la bautura dintre toti bisnitarii din porturi, trebuie ERADICATI TOTAL din societatea romaneasca!

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s