PLOIESTENI, NU SUNTEM SCLAVII GRUPARII DE CRIMA ORGANIZATA A HINGHERILOR! PRAHOVENI, JUDETUL NOSTRU NU TREBUIE SA FIE TEREN DE JOACA PENTRU HINGHERI!

ATENTIE:https://www.facebook.com/Badescu.Iulian/app_190322544333196

COMENTATI URGENT PE PAGINA DE FACEBOOK A IPOCHIMENULUI BADESCU IULIAN!

http://www.facebook.com/Badescu.Iulian

Acesta a demarat o campanie de instigare a populatiei impotriva cainilor vagabonzi, FOLOSIND FIX IMAGINEA VECHICULATA DE PROPAGANDA BASISTA!

USL TRADEAZA?!

Mircea Cosma, presedintele consiliului judetean Prahova, este protectorul Emiliei Herescu, eterna presedinte al colegiului Medicilor veterinari din Prahova!

Dupa cum stim, Catalin Costel Vlad zis “Cusetarul”, actualul stapan al hingherilor, a fost mult timp “omul de casa” al lui Cosma Mircea – inainte de a dezerta la PD-L si de a-si oferi serviciile clanului patibular Anastase!
Prea multi HINGHERI IMPUTITI se invart in jurul acestui adevarat “baron local”, care s-a instapanit pe 3/4 din Prahova!USL doreste sa se catere pe cadavrul politic al PD-Lprei pentru a putea continua ororile? Aceasta “miscare” i-a fost sugerata/impusa lui Iulian Badescu pentru a demonstra ploiestenilor ca prezenta la alegeri este inutila, intrucat “toti sunt la fel”, si astfel PD-Lpra sa poata castiga detasat?!

Politrucii criptocomunisti continua sa se comporte identic, indiferent in ce tabara i-au dus valurile capitalismului de cumetrie?! Ii vom starpi ca pe naparci!
In PLOIESTI, EUGEN CRISTESCU va fi candidatul INDEPENDENT care se va bucura de intregul sprijin al societatii civile!
Presupun ca Dragos “Kinder” Rusu Florin jubileaza de fericire, prevazand o perioada de prosperitate maxima sub guvernele urmatoare! Pot sa-l asigur insa ca singura cale spre prosperitate in ceea ce-l priveste va fi incununarea sa ca Miss Bulau.
PLOIESTIUL NU TREBUIE SA FIE TEREN DE JOACA PENTRU HINGHERI!

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

4 Responses to PLOIESTENI, NU SUNTEM SCLAVII GRUPARII DE CRIMA ORGANIZATA A HINGHERILOR! PRAHOVENI, JUDETUL NOSTRU NU TREBUIE SA FIE TEREN DE JOACA PENTRU HINGHERI!

  1. marian says:

    Maria Ta lamureste-ma rogu-te si pe mine asupra unei chestii . Pentru ce vanatoarea , este numita …sport ? Eu stiam ca tirul …acolo unde tragi cu pusca sau pistolul sau cu…mitraliera asupra unor tinte din carton …ala-i sport dar sa tragi asupra unor animale fara aparare ? Cum poate fi numit …” sport ” ?Si …DE CE ?

  2. marian says:

    Atunci daca se gaseste cineva care sa-i traga un glont in capul nemernicei aia de Borfeta ….acela poate fi considerat….sportiv ?Se poate considera ca se antreneaza pentru …Olimpiada ?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s