STATUL ROMAN DECLARA RAZBOI CELOR MAI BUNI DINTRE CETATENII SAI!

Primarul Sorin Oprescu a confirmat ca vor incepe capturarile TUTUROR cainilor din Bucuresti, inclusiv prin colaborare cu firmele de salubritate (!). Au decis sa sporeasca numarul de echipe de hingheri, indiferent sub ce forma, inclusiv (mai ales) prin parteneriat public-privat.

PRIORITATEA LA EXTERMINARE O VOR AVEA CAINII STERILIZATI!

Nu se vor mai accepta returnarile/adoptiile sub nici o forma, intrucat Sorin Oprescu a declarat ca “abandonul pe strazi a inceput de la adoptia din adapost” si “adoptia a fost un esec”.

Depozitele, fabrici etc, “daca nu fac dovada ca acei caini le apartin, trebuie predati hingherilor”. (!)

In toata tara s-a pregatit atent si in cel mai mare secret, din iarna, operatiunea de masacrare a cainilor fara stapan pentru aceasta vara. Primarii TOTI vor face acest lucru, indiferent de partidul din care provin.

In Prahova (Emilia Herescu si Bucov) a fost doar un experiment, care va fi reeditat in toata tara, intrucat s-a dovedit imposibil de oprit si extrem de profitabil – exact ca experimentul de la Pitesti in “reeducare”, pe vremea comunismului.

Se dovedeste inca odata ca ROmania este stapanita de un centru de putere unic iar partidele sunt doar de fatada.

Timp de patru ani Oprescu n-a facut ABSOLUT NIMIC. Acum, desi legea criminalilor nu mai are sanse sa treaca in forma dorita de scursurile odioase, vor implementa fix schema pe care o pregatisera in vederea legalizarii crimei si de la care nu s-au abatut sub nici o forma!

Toti reprezentantii “autoritatilor” (organele represive ale statului terorist si criminal roman) au primit consemn sa REFUZE colaborarea cu cetatenii, indiferent de motive (caini cipati, inregistrati, pierduti, membri ai Asociatiei Chinologice, etc).

 

MOARTE HINGHERILOR, ORIUNDE S-AR AFLA!

Advertisements

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s