HINGHERII INVING DIN NOU, LA 11 ANI DE LA RIDICAREA LOR DEASUPRA TUTUROR INSTITUTIILOR STATULUI

A INCEPUT CAMPANIA DE EXTERMINARE A POPULATIEI CANINE, IN BUCURESTI!

Am informatii (Antonela Pascale) ca de maine nu se mai intra in nici un adapost al primariei Bucuresti. Cainii vor fi, cel putin oficial, livrati catre Uzunu, Giurgiu. Dupa care vor incepe strangerea tuturor cainilor de pe strada.

Facem APEL catre toti cei care au caini pe langa bloc de care s-au atasat si ii hranesc sa faca URGENT adrese de protest catre Primarul General prin care sa isi manifeste dezacordul fata de strangerea TUTUROR canilor, inclusiv a celor blanzi care au protector, care nu au muscat pe nimeni si de care oamenii s-au atasat. Numai cainii dovedit agresivi sa fie ridicati din teritoriu.

Daca stim ca sterilizam un caine si dupa cateva zile ne poate fi luat de langa bloc, de pe strada sau chiar din curte (!), de ce sa ne mai ocupam de sterilizarea lui?!

 
Este evident (coroborand cu evenimentele recente de la Botosani, unde DSVSA a interzis sterilizarile gratuite oferite de RAR!) ca asta vor “autoritatile” acestui stat ILEGAL si TERORIST: ca populatia canina sa explodeze, pur si simplu – ceea ce va duce la declansarea unui val de abuzuri, terorism de stat si criminalitate organizata protejata de institutiile represive ale statului (ILEGAL si TERORIST!) roman fara precedent, de la colectivizare incoace!
Iubitorii de animale vor deveni ne-cooperanti cu autoritatile in toate privintele (asa cum ar fi fost cazul de la inceput!).

Scrisorile le depuneti oficial la Centrul Primariei de langa Parcul Cismigiu, inteleg ca este deschis pana la ora 4. Sau prin fax cu confirmare de transmitere in atentia primarului general.

De asemenea, ganditi-va foarte serios la un miting-mars, daca vom reusi sa il organizam va astept sa participati CU TOTII! Nu va mai bazati pe cateva zeci de oameni ca asa nu rezolvam nimic.

Va rog dati mai departe!

PS: S-a inceput de luni strangerea tuturor cainilor din Bucuresti. La Pallady ti se cer aprobari de la POLITIE, PRIMARIE, DSV si VECINI pentru a adopta un caine, iar cand te intorci ti se interzice accesul (mai multe persoane au confirmat acest lucru). Exact ca la Bucov, Prahova. Dovada ca pentru ecarisajul din Romania a fost experimentul “Bucov”, asa cum pentru “reeducarea” din inchisorile comuniste a fost “experimentul Pitesti”.  

Advertisements

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s