“DEPOZITELE” NU REPREZINTA O SOLUTIE

Incep prin a reproduce un pasaj din cartea “ZIUA M – Cand a inceput al Doilea Razboi Mondial?” a lui “Victor Suvorov” (Vladimir Ilici Rezun): http://www.scritube.com/literatura-romana/carti/Victor-SuvorovZiua-M205514911.php

“Capitolul 10. UNDE SĂ CONSTRUIESTI DEPOZITELE DE MUNIŢII?

[…]

Uzinele de munitie produceau tot mai mult, lacomul Narkomat al munitiilor înghitea rezerva de stat de metale neferoase: plumb, arama, nichel, crom, staniu, mercur. Cu cît mergeau mai multe metale neferoase pentru munitie, cu atît mai putine ramîneau pentru celelalte ramuri industriale. A aparut întrebarea: cît se mai poate continua asa ?

Înca o problema: ce-i de facut cu munitiile? Fiecare dintre noi a rezolvat la scoala probleme de tipul: “într-un volum anume, printr-un tub, curge lichid, în acelasi timp, prin alt tub, lichidul se scurge etc. etc.”. Astfel de probleme se întîlnesc si în manualele de matematica din secolele trecute. Ele exista chiar si în vestitul manual al lui Magnitki, dupa care au învatat copiii în vremea Ecaterinei. Stalin, liderii militari, politicienii si economistii au fost la vremea lor scolari si au rezolvat aceleasi probleme : “printr-un tub curge, prin alt tub se scurge”.

În 1939 a aparut aceeasi problema: Armata Rosie ne­cesita o anume cantitate de munitie pentru pregatirea de lupta, pentru campaniile “eliberatoare”; în afara de aceasta, munitia se da pentru “ajutorul international” în Spania, Mongolia, China. Daca fabricarea munitiei este egala cu consumul ei, nu sînt probleme – dar daca fabricarea va fi mai mare decît consumul, atunci cît de curînd volumul se va umple. Volumul depozitelor de artilerie este cunoscut, consumul este cunoscut. Printr-un calcul aritmetic simplu se determina lesne cînd se va umple volumul. Ce-i de facut ? Sa construiesti noi volume pentru depozitare? Nu e atît de usor.

Imaginati-va ca vi se da sarcina sa construiti un volum pentru pastrarea, de pilda, a unui milion de tone de proiec­tile. Daca în depozite umiditatea este putin mai mare decît era stabilit, se produce coroziunea, iar pulberea se ume­zeste. Ce va face cu dumneavoastra în acest caz tovarasul Stalin si ucenicul sau credincios, tovarasul Beria? Iar daca temperatura este prea ridicata, aerul este prea uscat. E suficienta o scînteie de la blacheurile soldatesti si… Nu e voie ca depozitele sa fie amplasate grupat, nu e voie sa fie amplasate lînga orase si uzine, sosele, ci cît mai departe – însa nu exista drumuri, într-un cuvînt, depozitele nu re­prezinta o solutie. Si oricît ai construi, acestea se umplu cînd curge mai mult decît se scurge.

Si iata ca de curs, curge tot mai mult: pe lînga între­prinderile Narkomat-ului munitiilor, la fabricarea elemen­telor de foc au fost atrase si 235 uzine ale altor narkomat-uri (Istoria celui de-al doilea razboi modial, Moscova, vol. 2, p. 190). Pe lînga toate acestea si independent de Narkomat-ul munitiilor (si asa era enorm), în ianuarie 1941 a fost înfiintata Directia generala de constructie a uzinelor de pulbere, cartuse si proiectile – Glavboepripasstroi. Aceasta ciudatenie a adunat sub controlul sau 23 de trusturi de constructie. Sa remarcam: Directia nu era orientata catre construirea de depozite, ci de noi întreprinderi.

Într-un ritm rapid, Glavboepripasstroi a ridicat noi si noi unitati si le-a predat Narkomat-ului munitiilor. Trebuia meditat la desfacerea productiei.

Inlocuiti notiunea de “munitie” cu cea de “animale abandonate”, si veti vedea ca suntem in fata unei probleme similare, dar cu atat mai grav cu cat, spre deosebire de munitii, animalele au si capacitatea de multiplicare.

“Depozitarea” lor implica cresterea exponentiala, intrucat ele se vor inmulti si in “adaposturi” (vezi modul in care hingherii pun la monta catele cu aparenta de rasa (sau chiar de rasa si care sunt furate fie chiar de ei, fie de alte retele conexe, si ascunse in aceste adaposturi pe care politia, parchetele, etc, REFUZA sa le investigheze chiar si in cazurile grave cum sunt traficul de droguri de mare risc: http://www.youtube.com/watch?v=z6thhWK26Pg ) pentru a le comercializa puii, si impart atat intre ei cat si cu reprezentanti ai autoritatilor profiturile obtinute din aceasta activitate!), si in gospodariile oamenilor, si chiar si in starea de vagabondaj (intrucat este o aberatie sa iti inchipui ca pot fi ucise absolut toate aceste animale, cu atat mai mult cu cat abandonul insusi creste in proportie geometrica!).

Problema, intr-un fel, e similara: “depozitele” de caini (si probabil ca vom incepe cat de curand si cu pisicile, dupa atat de mult invocatul “model american” – sa nu omitem ca jigodiile penale de la Bucov, Prahova, au premers acest trend de acum 3 ani, ucigand la comanda pisicile detinute de o batrana in apartamentul sau si care fusesera in prealabil sterilizate – dovada ca erau detinute in mod responsabil – , la pretul exorbitant de 2milioane lei/femela!) reprezinta O DEMENTA TOTALA, in conditiile in care PRODUCTIA este in crestere exponentiala (cresterea demografica naturala pentru orice populatie).

Nu pot sa nu ma intreb:

1). CINE SI DE CE REFUZA IMPUNEREA UNUI CONTROL AL RATEI DE REPRODUCTIE (si chiar a controlului reproductiei in sine, inclusiv in ceea ce priveste criteriile de selectie, in cadru mai larg) PENTRU ANIMALELE DOMESTICE/DE COMPANIE IN ROMANIA?

2). CINE A REUSIT SA SABOTEZE RECENSAMANTUL AGRICOL INCONTINUU? Lucram cu materialul oficiosului PDL: http://www.evz.ro/detalii/stiri/725-milioane-de-euro-aruncati-pe-inventarierea-gresita-a-animalelor-980700.html Doar în perioada 2007 – 2010 s-au cheltuit peste 60 de milioane de euro (în jur de 15 milioane de euro anual) pentru serviciile de identificare şi înregistrare animalelor şi pentru operatorul SNIIA. Activitatea de identificare şi înregistrare a animalelor, inclusiv crearea SNIIA, nu şi-au atins scopul. Prejudiciul total direct din inventarierea gresita a animalelor depaseste 72 milioane de euro, iar efectele colaterale sunt monstruoase. In domeniul ecarisajelor, situatia este cu mult mai grava! Probabil de aceea se si investesc mai multe eforturi pentru musamalizare.

3). CUM NE PUTEM IMAGINA CA SE VA REUSI INVENTARIEREA/INREGISTRAREA/CONTROLUL POPULATIEI DE ANIMALE DE COMPANIE, DACA A FOST IMPOSIBIL DE FACUT PENTRU ANIMALELE DOMESTICE DE CONSUM?!

4). Ce fac SERVICIILE SECRETE si celelalte structuri ale statului, cand este evident ca ne confruntam cu o retea de crima organizata care paraziteaza insasi structurile statului insarcinate cu aceste actiuni extrem de simple? Se pot invoca inclusiv infractiunile de sabotaj si inalta tradare, intrucat pagubele provocate constituie cu adevarat o amenintare la siguranta nationala din cele mai grave, prin insasi disolutia autoritatii de stat si distrugerea relatiilor sociale.

5). Poate fi speculata o legatura intre permisiunea primita prin legislatie de SRI, din 2001, pentru a derula AFACERI in mod legal, si toate concesiunile care se proiecteaza pentru ecarisaje, crematorii, etc? Daca NU, atunci de ce SRI se complace in aceasta situatie si nu inainteaza parchetelor, si chiar opiniei publice (celebrele “scurgeri” “pe surse”…), dovezile care sa duca la eradicarea intregii mafii dezvoltata in ANSVSA/DSVSAuri, FMV, Colegiul Medicilor Veterinari, primarii si ecarisajele locale? In acest caz, un mare proces la nivel national al HINGHERILOR ar fi neaparat necesar. Mai mult, din punct de vedere al sigurantei nationale, inclusiv folosirea mijloacelor de investigare neacceptate de organismele internationale de aparare a drepturilor omului s-ar putea dovedi ca fiind acceptabila. Sa nu uitam ca ingaduinta manifestata fata de acesti criminali este sinonima cu sadismul cel mai abject la adresa membrilor responsabili ai societatii!

6). Este atat de greu de realizat ca in Romania, prin punerea la punct in interiorul structurilor statului a unui sistem de sabotare sistematica a domeniilor agriculturii, zootehniei si responsabilitatii in gestiunea populatiei de animale domestice si de companie, se pericliteaza insasi bazele existentiale ale statului si societatii noastre?

PS: Asteptam cu interes, ca si pana acum, comentariile membrilor gruparii de crima organizata a ecarisajelor, precum si toate celelalte manifestari specifice acestor scursuri abjecte!

Cusetare, Raicu Gheorghe (caca-m-as in gura ta, a ma-tii, a intregii tale familii si a tuturor mortilor ma-tii de scursura infectioasa 😉 ), Rusu Dragos, Poenaru… pe receptie, jigodii penale?!  Manifestati-va acum, cat mai puteti, ca la parnaie o sa fiti prea ocupati cu rolul vostru tipic – ala de lache.

HOITURILE VOASTRE SA IMPUTA MORGA!

S-O SFARSITI MAI RAU CA NICOLAE IORGA! 

Advertisements

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s