LA PUSCARIE CU CIUMA “PORTOCALIE”!

Toti hingherii au un numitor comun: sunt degenerati. Altfel nu erau hingheri. Indiferent ca e vorba de “hingherul national” sau simplul paznic de poarta de la ultimul ecarisaj infect, tot despre hingheri e vorba. In degenerarea lor, hingherii nu inteleg ceva: URA si REPULSIA pe care o starnesc oricarui om normal. Proportia de oameni normali intr-o societate nu influenteaza in nici un fel notiunea de “normalitate” dpdv biologic (vezi On Aggression, Konrad Lorenz – doar daca nu esti un hingher semianalfabet si handicapat mintal, caz in care rezuma-te la poze, ca d-aia pun si poze mereu).

Noi, oamenii normali, dorim ca toti hingherii sa mai aiba un numitor comun: restul vietii petrecute in detentie, respingerea din partea societatii, si cunoasterea directa si nemijlocita a posturii de detinut in inchisorile de tip stalinist. Cu specificul lor romanesc, desigur:

Va las sa meditati la “relatarea generalului-locotenent K.S. Teleghin, care a facut aproape întreg razboiul împreuna cu Jukov: “Am fost arestat fara mandat de arestare si dus la Moscova, la închisoarea interna a K.G.B.-ului moscovit. Aici mi-au luat hainele, ceasul si restul, mi-au smuls placa de aur din gura împreuna cu dintii…  M-au  umilit si  m-au  batjocorit,  anchetatorii  si conducerea închisorii îmi cereau marturii despre “Complotul» care, chipurile, era condus de Jukov G.K., Serov I.A. si de mine. Mi-au dat de înteles ca si ei sânt arestati. Mi-au rupt bucati de carne de pe trup (marturie sta corpul meu)… m-au lovit cu capul de zidn-aveam voie sa stau jos, în decurs de jumatate de an am putut sa stau doar în genunchi, sprijinindu-ma cu capul de pereteUitasem deja ca am o familie, uitasem numele copiilor si al sotiei.” etc.

Aceste marturii au aparut de curând si au fost publicate în repetate rânduri, de pilda în “Ogoniok”. Nu sânt amintiri, ci marturii aduse procurorului dupa moartea lui Stalin si dupa eliberarea din închisoare. Sânt documente.”

http://www.scritube.com/literatura-romana/carti/Victor-SuvorovUltima-Republica631010148.php

Stim ca ipochimeni scarnavi de teapa lui Dragos Rusu Florin nu dau prea multa importanta familiei, copiiilor, etc, si e nevoie de prea multa munca de convingere pentru a-i face sa le uite numele si existenta. Stim insa ca aceste gunoaie abjecte acorda o importanta deosebita BANILOR: vom avea grija sa stea in penitenciare pana cand vor uita sa numere, fie si pe degetele pe care le-ar fi avut daca nu continuau sa irite pe toata lumea!

In premiera pentru Dragos Rusu Florin, Raicu Gheorghe, si ceilalti hingheri “frumusei”, va prezentam juriul de la concursul “MISS BULAU 2013” – pe care il veti dezonora obligatoriu cu prezenta voastra personala:

De asemenea, Eugen Gales va fi mai mult decat dornic sa va cunoasca personal! Alaturi de multi altii, si el se pregateste pentru demararea programului vostru educational:

HOITURILE HINGHERILOr SA-MPUTA MORGA!

S-O SFARSITI MAI RAU CA NICOLAE IORGA!

Advertisements

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s