PLAGIATUL NU MA “DOARE”, CAT MAFIA BASISTA ESTE IN PICIOARE!

Nu am auzit nimic de studiile borfetei, ca sa nu mai zic  de studiile imbecilei de EBA si exemplele ar putea continua – NU IN ULTIMUL RAND CU HINGHERII SI ‘VANATORASII CEI VITEJI’ PROPASITI IN STRUCTURILE DE STAT.

Atat timp cat aceste inalte demnitati, oricum golite de substanta atat timp cat camatarii FMI fac legea in acest tinut, si studiile mai mult sau mai putin sunt plagiate de la indivizi care si ei au plagiat de la altii, si ele nu sunt o conditie stipulata de lege ce oricum nu se respecta, e un doar un ultim fum aruncat din Cotroceni in slaba-i speranta ca scapa de zeghe.

Atacarea problemei pe fond NU ESTE DORITA DE ROMANI: sa nu uitam ca 99% din vajnicii tineri “realizati” din Romania au la baza activitatii diplome (mai multe decat ani de viata, in general…) obtinute fix pe acelasi calapod. In spatele lor se afla famiglii “realizate” pe acelasi sistem.

Udrea si compania sunt incadrate de propaganda aparatului represiv la “asta e, bravo ei ca s-a descurcat! Orice s-ar zice, e data dracului! Taiati, doamna, in carne vie, ca asa se face treaba!” iar de la Ponta si compania se va cere imposibilul.

Sa remarcam cati AGENTI DE INFLUENTA au serviciile “secrete” romanesti in Occident, in cele mai variate zone de activitate! Toti acesti MERCENARI sunt remunerati generos pe seama suferintei si destinului marii masse a cetatenilor, tinuti in jeg si mizerie de Ev Mediu, indoctrinati sa “se descurce” si sa se inmulteasca cu orice pret pentru a servi drept carne de jug structurilor teroriste care au ocupat Romania din 23 august ’44!

Raicu Gheorghe, hingher la Bucov, asta mi-a aruncat in fata cand i-am atras atentia asupra faptului ca actiunile lor sunt INFRACTIUNI: “Ce diploma ai? Arata diploma sau taci din gura!” Seful lui, Dragos Rusu Florin, asa-zis “medic” si vanatoras “viteaz”, si-a facut facultatea in odioasa FMVB cu cate 100-120Euro/examen, iar ei au nerusinarea sa imi ceara mie “diplome”?!

Sa nu uitam mutra infamului hingher Raicu Gheorghe:

MA CAC PE SISTEMUL DE INVATAMANT DIN ROMANIA!

MA STERG LA CUR CU DIPLOMELE, INCEPAND CU AIA DE BACALAUREAT!

Nu am nevoie de atestari din partea statului terorist roman, un stat profund ILEGAL!

 

MURITI, SCARNAVIILOR! 

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s