IULIAN BADESCU, PRIMARUL USLas AL PLOIESTIULUI – DEBUT DE MANDAT ORIBIL! USL, LUATI ATITUDINE!

Atentie!

Atitudine cel putin reprobabila a noului primar din Ploiesti, Iulian Badescu, care si-a inceput mandatul cu un concediu, lasand mana libera celor mai abjecti dintre lepadaturile PDLproase si anume HINGHERII in municipiul Ploiesti: conform anuntului de pe http://www.ploiesti.ro/ “INCEPE ACTIUNEA DE STRANGERE A CAINILOR FARA STAPAN

Primaria municipiului Ploiesti, prin Administratia Parcului Memorial « Constantin Stere », demareaza luni, 2 iulie 2012, actiunea de strangere a cainilor fara stapan de pe raza municipiului. Prima etapa se va desfasura in cartierele Vest si Mihai Bravu. Actiunea se va desfasura in fiecare zi in diferite zone ale orasului, iar municipalitatea va anunta zilnic numarul de caini stransi in ziua precedenta. Va aducem la cunostinta ca in adapostul de caini comunitari din cadrul Administratiei Parcului Memorial „Constantin Stere” exista un numar de 700 de locuri de cazare capete de caini. In momentul de fata sunt prezenti in adapost un numar de 594 de caini, iar 106 locuri sunt libere. ”

Aceste “locuri libere” sunt in realitate “cate doreste sefu'”, intrucat cainii sunt ucisi in 10 din 11 cazuri de la capturare, iar in interiorul ecarisajului sunt ucisi si rezidentii prin neglijenta, si nu exista nici o evidenta a lor decat cea vizuala.

Nu stiu ce face Ponta, nu stiu ce fac ceilalti USLasi, nu stiu cum se onoreaza protocolul semnat cu FPAM in iarna, dar constat ca in timp ce trecerea monitorului oficial in subordinea guvernului s-a putut face de pe o zi pe alta, prin OUG, sterilizarea populatiei canine si feline a tarii nu se poate impune printr-un OUG / HG similar si nici macar nu s-a ridicat aceasta problema care ar putea fi exploatata foarte usor si frumos intr-o campanie electorala cu argumentele si atitudinea potrivita.

Ceea ce se intampla in cadrul parcului memorial “Constantin si Ion Stere” din Prahova depaseste orice imaginatie: de la masacrarea animalelor exotice de la gradina zoologica la situatia execrabila a bazei de ecarisaj si a personalului aferent, dintre care Raicu Gheorghe, cel mai odios HINGHER, s-a facut util in campania electorala si a fost invitat la investirea primarului Iulian Badescu.

Doar cateva elemente de ilegalitate in cadrul acestei baze de ecarisaj:

Baza nu are aparat de tatuaj 9sau nu este folosit) folosit in mod legal la inregistrarea cainilor intrati, si de aici se deschide calea multora dintre ilegalitatile ulterioare.

Nu au carantina de nici un fel, nici macar pentru mame si pui.

Nu vaccineaza la intrare cainii (dovada ca ii vaccineaza LA IESIRE, daca sunt recuperati – si nici asta intotdeauna – dogul argentinian, rottweillerul si chow chow-ul scosi de mine n-au fost vaccinati deloc).

Nu au registru completat la zi cu intrare si iesire caini (cainii capturati sunt aruncati direct in tarcuri fara nici o introducere, unii au fost sfasiati de ceilalti in starea de tranchilizare).

Nu fac contracte de adoptii decat cand vor ei ,in rest scot cainii pe spaga. Hingherul Viorel “Barbosu” e in capul listei la vandut pui si caini in adapost

Nu asigura decat o masa pe zi, dimineata, constand in laturi infecte.

Nu separa cainii in tarcuri dupa temperament, talie si sex.

Nu fac sterilizari si amesteca femele la estru cu masculi nesterilizati in tarcuri

Nu adapteaza doza/kg anestezia la tranchilizarea in strada (pleaca din baza cu seringile umplute cu tranchilizant, si care sunt folosite din nou si din nou fara a le fi schimbat acul intre caini, facilitand astfel transmiterea bolilor). Folosesc acest fapt drept pretext pentru a delapida cantitati practic nelimitate de ketamina.

Strang caini cu valoare chinologica si ii dosesc pe tarcurile de la Gradina Zoologica unde publicul nu are acces, nu ii inregistreaza si ii vand, pe femele cu valoare chinologica le pun la monta si vand puii, refuza adoptia lor,  samd.

Dragos Rusu Florin isi tine acolo chiar si cainii personali, expusi pe site-ul www.hunting-kennel.com/ si in diferite anunturi pe internet ( de exemplu: http://www.micapublicitate.ro/anunt/vand_pui_brac_german_cu_par_scurt_din_parinti_campioni-606282.html), si ai caror pui ii vinde ulterior, practicand inclusiv reprobabila metoda de a vinde pui obtinuti din monte dubioase drept pui ai campionilor lui, etc. Vaccinurile le fura pur si simplu, descarcandu-le pe seama cainilor comunitari, si le vinde personal in incinta pet shop-ului detinut in Ploiesti, pe strada Gh. Doja, unde face si sterilizari si tratamente desi nu are licenta pentru cabinet medical ci doar pentru pet shop).

Nu asigura deparazitarea ecto si endo, niciodata (colcaie puricii pe caini si in custi si tarcuri, capuse la gramada)

Nu au contract sa le stranga deseurile biologice (cacatul zace in munti prin boschetii din adapost si prin tarcuri). Nu s-a mai facut curatenie acolo din septembrie anul trecut.

Daca fac receptie la mancarea primita nu stiu dar stiu sigur ca nu inregistreaza iesirile, adica ce portii aloca zilnic ca ratie pe cap caine sau animal de gradina zoo.

Cer taxa de adoptie fara sa elibereze chitanta sau factura fiscala cand le platesti (evaziune), si taxa este in functie de “fata” celui care cere cainele si tipul cainelui cerut.

Incalca legea privind accesul in institutiile publice prin rezervarea dreptului la selectarea vizitatorilor in functie de atitudinea fata de angajatii de la ecarisaj (Badicu Elena a luat amenda pe o inscenare a lui Rusu cum ca ar fi avut comportament indecent fata de un angajat de acolo, fara sa existe martori), etc.

Conform datelor furnizate de aceleasi “autoritati” de tot cacatul din Ploiesti, in municipiul stapanit acum de USLasi si terorizat de aceleasi lepre PDLizde care ne-au facut viata un iad din 2008 incoace sunt 3000-4000 de caini mai mult sau mai putin vagabonzi! Cu alea 160 de “locuri libere” din ecarisaj, ce isi imagineaza Iulian Badescu ca rezolva, in fond?!

Gandesc vreun pic cei din PSD/USL?! Sau de buna voie au lasat problema in ghearele acelorasi infectii antiumane de teapa lui Raicu Gheorghe, care s-a facut util in campania electorala inclusiv prin furtul voturilor in calitate de membru de comisie, si a fost invitat la investirea primarului USL?! Asta explica cu prisosinta si vehementa cu care staff-ul lui Iulian Badescu vehiculeaza imaginile si sloganurile tipic PDLizde contra cainilor vagabonzi, sfidand toate protestele noastre si insasi vocea ratiunii –  chiar si dupa preluarea mandatului de primar.

USL, LUATI ATITUDINE! Va garantez ca pana la parlamentare sunteti PA! daca nu va reconsiderati pozitia  DE URGENTA.

Advertisements

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to IULIAN BADESCU, PRIMARUL USLas AL PLOIESTIULUI – DEBUT DE MANDAT ORIBIL! USL, LUATI ATITUDINE!

  1. Pingback: IULIAN BADESCU, PRIMARUL USLas AL PLOIESTIULUI – DEBUT … | Anunturi si Informatii Utile - Judetul Prahova

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s