REACTIA FIREASCA FATA DE USL PRAHOVA: URA PROFUNDA!

Mizeria antiumana de primar PSD al Ploiestiului, Iulian Badescu, a ordonat exterminarea tuturor cainilor vagabonzi din Ploiesti si a plecat in concediu din prima zi lucratoare a mandatului sau!

Dupa ce a instigat populatia la ura si fobie fata de caini, dupa ce m-a banat pe site-urile USL ca urmare a protestelor mele fata de vehicularea sloganurilor de tip basist (” Sa ne eliberam orasul de ocupatia haitelor de caini vagabonzi”, “Ploiestiul este al oamenilor si nu al haitelor de caini vagabonzi”, “Te-ai saturat sa iti fie frica sa iesi din caza din cauza cainilor vagabonzi”, samd), iar toate demersurile mele pe site-urile USL (inclusiv pe blogurile lui Victor Ponta si ale Dacianei Sarbu, pagini de FB, etc) au fost tratate cu indiferenta si de multe ori sterse, Iulian Badescu inghesuie sute de caini in asa-zisul “adapost” de la Bucov (in care animalele se ucid deja din cauza suprapopularii din 2008 incoace, in ritmul de cateva tone/lunar, pe langa cei ucisi direct la capturare, etc)!

TOATE demersurile ONGurilor si persoanelor fizice sunt in continuare ignorate. “Autoritatile” refuza sa ia atitudine si in cazul infractiunilor in desfasurare – tehnicieni veterinari care ucid cainii in public, care tranchilizeaza de capul lor (medicul Dragos Rusu face sex cu secretara parcului “Constantin Stere” in timp ce Raicu Gheorghe si Poenaru Dragos masacreaza cainii prin oras), cainii sunt copti de vii in dubele PH 29 PMP si PH 99 PMP, etc.

Pe site-ul primariei Ploiesti este prezentat in mod mincinos evolutia capturarilor, (intotdeauna se dau alte locuri de capturare, pentru ca hingherii sa nu poata fi supravegheati de ONGuri!), “la minut”.

Protocolul FPAM – USL se dovedeste a fi de fapt NUL.

Rusine, tradator basist Iulian Badescu!

Rusine, baron local al PSD Mircea Cosma, sugator de ciorapi ai urdorii nationale si ai hingherului priceput la bautura!

Rusine conducerii USL pentru modul toleranta aratata fata de modul abject si odios in care si-au facut debutul primarii alesi de catre cetatenii dornici de dreptate, legalitate si civilizatie!

Advertisements

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s