JOS BASESCU!

SA SE AUDA PESTE TARA:

JOS BASESCU!

HOITURILE HINGHERILOR SA-MPUTA MORGA! SA-I DISTRUGEM MAI RAU CA PE NICOLAE IORGA!

 

Advertisements

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to JOS BASESCU!

 1. simona says:

  Draga Vlad,
  Am 52 de ani, locuiesc in Ploiesti si sunt consultant in afaceri si management. In cursul zilei de ieri (09.07.2012), serviciul de strangere a cainilor comunitari mi-a luat din zona Nord (Cameliei) 2 cateluse cu zgarda si crotal, cu carnete de sanatate inregistrate pe numele meu, sterilizate, vaccinate si deparazitate pe cheltuiala mea proprie, ingrijite zilnic si hranite corespunzator. M-am dus sa le iau inapoi si doctorul Rusu m-a tinut la gard si nu m-a lasat nici macar sa le vad, in timp ce altor persoane le permitea sa intre prezentand doar buletinul (asa cum este si legal), m-a umilit ingrozitor si m-a facut sa plang si in final mi-a intors pur si simplu spatele aruncandu-mi cu dispret replica: “Duceti-va la director, daca nu va convine!” Ceea ce am si facut. Am mers la secretariat si am facut atat o cerere pentru audienta cat si o sesizare cu privire la cele intamplate. In timp ce eram acolo, a venit doctorul Rusu cu cineva care filma si a spus o serie de neadevaruri, printre care si ca am “abandonat” catelusele si ca el a vrut sa ma lase sa intru dar nu am avut eu rabdare (venisem si ieri dar m-a tratat in acelasi mod, am si martori). Conform definitiei din lege, abandonul inseamna sa iti alungi animalul, sa il tii fara mancare si fara adapost si sa-i aplici rele tratamente. Eu am salvat viata acestor cateluse si le-am dus la cei mai buni medici, marturie stau carnetele de sanatate cu toate informatiile necesare. Tot conform legii animalele cu stapan nu sunt “comunitare”, deci a fost un abuz ridicarea lor fara ca eu sa fiu instiintata in prealabil. Daca tot se doreste gasirea unor stapani pentru cainii comunitari, ceea ce este necesar si laudabil, de ce animale cu stapan sunt ridicate abuziv si sechestrate, refuzandu-li-se stapanilor dreptul de a le recupera? Imi pun acum toate sperantele in audienta la domnul director, poate va judeca lucrurile cu mai multa intelegere si generozitate. Te voi tine la curent.

  • Situatia ta se repeta la infinit, din 2001 incoace.

   Acum va fi mult, mult mai rau, pentru ca Iulian Badescu este cel mai odios lucru care i s-a putut intampla acestui municipiu.

   “Domnul director” se pisa pe ea de lege. Ca si ala dinaintea lui.

   ORICE CAINE GASIT PE DOMENIUL PUBLIC VA FI LUAT SI CEL MAI PROBABIL UCIS DE CATRE HINGHERII APMCS. Nu se poate face nimic in privinta asta, pentru ca nu sunt destui ploiesteni dispusi sa iasa in strada cu arme si sa ocupe primaria, sa ucida TOTI angajatii APMCS si functionarii publici din Ploiesti in aceeasi zi – ei, si ulterior, familiile lor! Asta ar fi fost singura cale reala de atac, dar ne este imposibila.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s