NOI “PROVOCARI” PENTRU SUGATORU’ DE CIORAPI AL LUI COSMA, BADARANESCU IULIAN

Asa se da de lucru HINGHERILOR IMPUTITI, prin pasivitatea si indolenta CRIMINALA a Consiliului Judetean Prahova si a spiridusului de casa al lui Mircea Cosma, Badaranescu Iulian:

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=264385213668057&set=a.264385033668075.47620.100002897426879&type=1&relevant_count=17&ref=nf

Suntem ignorati.

Suntem defaimati.

Se folosesc cele mai abjecte metode de tip securisto-stalinist pentru ca opinia publica sa nu aiba cunostinta de realitatile oribile ale societatii romanesti. Crima organizata controleaza TOTUL (deocamdata nu si Internetul in totalitate, dar sigur le-ar surade sa se extinda) iar populatia este o turma de oi dusa la taiere si careia i s-a inoculat ca este firesc sa calce SI peste cadavrele animalelor de companie in drumul catre abatorul destinelui nostru colectiv!

Servicii secrete, partide politice, zeci de mii de mardeiasi (“jandarmerie”, “Politia locala”, etc), mass-media si un simulacru de “justitie” sunt angajate ca paza de corp pentru cel mai abject grup de crima organizata din Istoria omenirii: scarnavii HINGHERI!

Se intampla peste tot, in zeci de mii de cazuri pe teritoriul tarii, doar pentru faptul ca nu putem sa impunem ca taxele si impozitele sa ne parvina sub forma de bunuri si servicii (controlul ratei de reproductie al animalelor domestice ar fi doar unul dintre serviciile firesti, alaturi de EDUCATIE si planning familial, printre altele!) in loc sa fie deturnate de grupari criminale, ai caror exponenti ne sfideaza si ne umilesc de la inaltimea diplomelor si tehnologiilor care le sunt puse la dispozitie de un sistem profund ticalos:

Marina Visan:

about an hour ago
Serene (20 photos)

la ora la care postez acest album aceasta fetita abandonata in buricul centrului Ploiestiului poate nici nu mai este acolo unde am pozat-o. Am asezata la _____ unde stiu ca va fi protejata pana la ora 18:00 a acestei zile de marti 17.07.2012.

Este sfanta Marina in calendarul ortodox si patroana numelui meu s-a gandit sa-mi lase un cadou astazi in fata scarii mele… Dar nu apreciez cadoul pentru ca stiu f bine ca mare lucru nu pot face sa-l pastrez!!! doar sa-l imortalizez. Este fata, este undeva la 8-10 saptamani si arata ca un plus pufos de culoarea clasica a labradorilor. Cine poate face ceva pentru sufletul ei sa imi lase mesaj privat si/sau sa distribuie macar pozele. Multumesc!

Advertisements

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s