“Comunistii (adica prostii si criminalii) nu puteau sa vina la putere pe cale legala”, dar nici nu vor parasi puterea decat prin metodele prin care au acaparat-o

Comunistii (adica prostii si criminalii) nu puteau sa vina la putere pe cale legala nici în Germania, nici în alta tara normala, pentru simplul fapt ca nici într-o tara din lume prostii si criminalii nu formeaza majoritatea si nu se bucura de suficienta sustinere. De aceea partidul lui Thälmann nu ameninta cu venirea la putere pe cale legala. De aceea tovarasul Thälmann nu iubea democratia si lupta împotriva ei, ca si predecesorii si tovarasii sai de idei: tovarasii Lenin, Trotki, Stalin. Partidul comunist german reprezenta o forta atâta timp cât firmele de che­restea sovietice varsau o parte din beneficiile lor în casa de bani a tovarasilor germani. Fara aceasta, partidul prole­tariatului german era o nulitate, la fel cum ar fi fost în 1917 partidul lui Lenin fara aurul german.

Stalin stia: poti sa cheltui pentru întretinerea partidelor comuniste fratesti milioane de dolari, marci, franci si lire sterline, tone de aur, dar nici într-o tara, nici un partid comunist nu va lua vreodata puterea pe cale legala. “Experienta ultimilor douazeci de ani arata ca, în timp de pace este imposibil sa ai în Europa o miscare comunista atât de puternica pentru ca partidul bolsevic sa poata lua puterea. Dictatura acestui partid devine posibila numai ca rezultat al unui mare razboi.” Sânt cuvinte rostite de tovarasul Stalin la 19 august 1939 într-o cuvântare strict secreta, care a ramas secreta pâna în 1994. Au fost rostite chiar în momentul când Stalin deschidea ecluzele celui de-al doilea razboi mondial.

Stalin stia: comunistii vor veni la putere numai ca rezultat al razboiului. De aceea Stalin se pregatea de razboi si-i pregatea pe comunisti.”

http://www.scritube.com/literatura-romana/carti/Victor-SuvorovUltima-Republica631010148.php

Odata ajunsi la putere insa, comunistii au lucrat intens ca proportia criminalilor si prostilor sa creasca exponential in societate, iar acestia sa invete ca puterea le apartine de drept si cedarea cat de mica duce invariabil la restaurarea normalitatii – care trebuie evitata cu orice pret, altfel le-ar fi fatala.

Micul epigon stalinist, Basescu Traian, stie: criptocomunistii nu se pot mentine la putere fara o dictatura, iar aceasta nu se poate instaura pe deplin fara exploatarea unei stari conflictuale prin care prostii si criminalii sa isi demonstreze inca odata puterea. Nu-l intereseaza scara planetara: la fel ca si inaintasului sau, Ceausescu Nicolae, iluzia ca persoana lui este centrul Universului ii macina necontenit bruma de ratiune pe care nu si-a inecat-o in paharul cu wisky. Asa ca a creat micul nostru “Spargator de gheata al Revolutiei (basiste)”  dambovitean, in treimea Victoras-Crin-Danut – asa cum “Marele Viclean al Tuturor Timpurilor si Popoarelor” a creat “Spargatorul de gheata al Revolutiei Mondiale”, pe Adolf Hitler.

In bolboroseala fetida din mica si retardata noastra olita damboviteana am senzatia se reproduc teorii si “manevre” traite de lumea civilizata cu aproape un secol in urma… Si asa cum, cu ultima zvacnire, Al Treilea Reich a rupt printr-un atac sinucigas falca monstruosului crocodil comunist, si treimea noastra “revolutionara” poate ca ii stirbeste putin din putere celui mai priceput la bautura dintre toti hingherii bisnitari din porturi.

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to “Comunistii (adica prostii si criminalii) nu puteau sa vina la putere pe cale legala”, dar nici nu vor parasi puterea decat prin metodele prin care au acaparat-o

 1. Popateapa says:

  Cod Roşu pentru România
  Cu câțiva ani în urma nu exista aceasta sintagmă. Acum este des folosita în previziunile meteo!
  “COD ROŞU!” pentru România! Treziți-vă domnilor politicieni ai României ce încă mai iubiți această ţară și acest popor! Noi v-am ales, chiar de v-am votat sau nu! Nu am putut în mod logic să îl votez și pe dl Ponta și pe dl Antonescu. În calitate de lideri ai opoziției faceți orice este posibil să înlăturați hidra cu două capete Băsesciano-PDL-ista! Poate și pentru dumneavoastră va fi prea târziu să mai acționați la întoarcerea din vacanţă!
  Nu înlăturarea lui Boc și a guvernului este prioritară, ci însăși păstrarea democrației încă fragile. Dacă vă rezumați numai la declarații sforăitoare, fără a întreprinde nimic concret nu sunteți cu nimic mai buni ca ei. În calitate de lideri trebuie să vă asumați niște riscuri, trebuie să îi mobilizați pe cei ce v-au votat. Puteți declanșa sistemul de promovare a unei legi cu strângerea a 100.000.de semnături din toată țara, puteți declanșa alegeri anticipate etc. Timpul cu joaca de-a moțiune de cenzura,cade nu cade,etc a trecut. Nu numărătoarea de voturi necesare, făcută de domnul Năstase, (ca numărătoarea de oua) este prioritară acum.Acest malefic Traian Băsescu este foarte răzbunător,după cum vedeți! N-a putut să reducă pensiile cu 15% vrea să le impoziteze cu 16%; abureala cu tva-ul este de adormit copiii! Dacă domnul Geoana a candidat împotriva sa, și totuși n-a putut să îl învingă in ţară, ci doar prin frauda și din străinătate, a încercat să îl dea jos de la conducerea senatului! Am mai emis avertismentul ca poate ;la întoarcerea din vacantele dvstra exotice ne veți găsi pe cei ce nu am putut pleca, cu tancuri pe străzi,politia înarmata pana în dinți pe strada,iar partidele dvstra dizolvate. Cine știe câți dintre noi vor fi în pușcăriile noului președinte Băsescu ales pe viata. Aceasta imagine apocaliptica mi se pare totuși foarte reala! Ajutați-ne ca să va ajutam!

  Publicat de Popa Ţeapă la 8:09:00 /12 iulie 2010

  Este previziunea mea care se împlineşte!
  http://popateapa.wordpress.com/2012/02/08/cod-rosu-pentru-romania/

 2. Pingback: Traian Băsescu, căpitanul Titanicului, sau cel care l-ar fi învins pe Marcus Ulpius Nerva Traianus « Popateapa's Blog

 3. Pingback: Cod roşu pentru România! « Popateapa's Blog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s