INFRACTIUNI PE BANDA RULANTA, COMISE DE PERSONALUL PRIMARIEI PLOIESTI

Dupa incalcarea flagranta, in mod constant, a legii 9/2008, delapidarile si fraudele sistematice si PRACTICAREA UNEI PROFESII FARA DREPT de catre “tehnicienii” din cadrul Parcului Memorial “Constantin Stere” (vezi acest:

Primaria municipiului Ploiesti, prin Administratia Parcului Memorial « Constantin Stere », continua actiunea de strangere a cainilor fara stapan de pe raza municipiului. Joi, 12 iulie 2012, au fost prinsi un numar 7 caini din zona sud- UZUC si de pe Strada Tudor Vladimirescu. Astazi echipa de tehnicieni a  adapostului de caini se va deplasa in zona  nord – Cameliei in vederea capturarii cainilor comunitari. 

precum si cele incepand din 2 iulie 2012!), acum avem dovada negru pe alb (de fapt, pe fond rozaliu) ca Dragos Rusu Florin zis “Kinder cu surprize”, zis “Vanatorasu’ cel Viteaz”, exercita profesia de medic in cadrul unui PET SHOP personal – stampiland pasapoarte veterinare, carnete de sanatate, administrand vaccinuri si tratamente (in urma carora unele animale au si sucombat in chinuri – de exemplu, pisica Pusha pe care am cunoscut-o personal).

Daca un tovaras care detine in obor o taraba cu obiecte sanitare s-ar apuca de vaccinat, tratat, operat si stampilat pasapoartele unor animale de companie de capu’ lui, fara nici o autorizatie de cabinet veterinar, etc, cam credeti ca ar pati?! Ne intrebam de ce Dragos Rusu Florin continua sa fie “tinut in brate” de autoritatile unui stat care se dovedeste astfel a fi profund ILEGAL si TERORIST? De ce Parchetul nu s-a sesizat pana acum referitor la INFRACTIUNILE comise de personalul Parcului Memorial “Constantin Stere”, si de ce vechiul director este in libertate, ca si noul director, fostul si actualul primar (ambii la fel de penali, pe fond – Badaranescu reusind performanta de a fi primarul penal al hingherilor in mai putin de o saptamana de mandat!), tehnicienii, directorul si inspectorii DSVSA si ai politiei locale, care i-au acoperit si sustinut in toate actiunile lor, fiind COMPLICI la aceste infractiuni, samd?! Victor Ponta a promis că litera legii va fi respectată în cursul mandatului sau: asteptam inca sa ii vedem cu catuse la maini, luati de mascati, pe toti cei care sunt complici la actuala stare de lucruri din Ploiesti!

Vaccinurile si tratamentele administrate de el sunt FURATE de la parcul memorial in cadrul caruia lucreaza! In timp ce voluntarele au tratat pe banii lor cainii bolnavi (vezi cele aprox. 40 de femele cu pui, mancate de raie/demodecie si tratate cu Prazimec de catre voluntare, dupa care au fost UCISE de hingherii scelerati!), aceste puroaie subumane au continuat sa FURE in mod barbare TOATE medicamentele si materialele care in acte apar ca administrate cainilor din “adapost” (inclusiv substantele de “eutanasie” – stiu ca stati peste program sa ucideti, dar luati de ‘eutanasiat’ si pentru acasa, bestiilor?!)

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s