D.S.V.S.A Prahova si Politia Romana – sclavi scarnavi ai unei birocratii TERORISTE

Poliţiştii din cadrul Biroului Drumuri Naţionale şi Europene – D.N. 1 B, care acţionau în localitatea Albeşti-Paleologu, au oprit pentru control două autoutilitare înmatriculate în judeţul Vrancea şi conduse de N. Vasile si N. Bogdanel, ambele circulând în direcţia Buzău – Ploieşti.

Cele două autoutilitare transportau ovine.

În urma verificării documentelor, poliţiştii au stabilit că aceştia transportau animalele fără a deţine autorizaţie sanitar-veterinară pentru transportul de animale vii. Au fost înştiinţaţi reprezentanţii D.S.V.S.A Prahova, care au sosit la faţa locului şi au procedat la sancţionarea contravenţională a celor doi conducători auto pentru transportul animalelor vii cu autovehicule neautorizate sanitar-veterinar.

Toate cele 188 de animale au fost transportate într-un spaţiu special amenajat de carantină, situat în incinta unei societăţi comerciale din satul Albeşti-Muru.

Comentariu personal: a dracului D.S.V.S.A Prahova nu s-ar deplasa la fata locului cand e vorba de incalcarea legii 9/2008 (de exemplu) SUB NICI O FORMA, iar politistii nu i-ar sesiza nici morti! Isi fac D.S.V.S.A Prahova si Politia Romana DATORIA, sau doar se ocupa cu spolierea cetatenilor angajati in diverse activitati comerciale fara acoperire politica?!

Romania continua sa fie un stat TERORIST de cea mai joasa speta, stapanit de niste handicapati mintal, si ca atare trebuie DISTRUS pana cand nu va mai ramane piatra pe piatra, ca al Treilea Reich!

PS: Du-te-n mortii ma-tii si tu, bai, Terecoasa – jigodie purulenta PSDista!

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

1 Response to D.S.V.S.A Prahova si Politia Romana – sclavi scarnavi ai unei birocratii TERORISTE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s