NEDUMERIRI – CU SI DESPRE HINGHERI, PARTEA A II-A

Simt nevoia sa mai intreb:

– Poenaru Dragos ia cumva personal BANI de la diversi protectori de zona pentru a le cruta cainii, fara a-i mai raporta intreaga afacere stapanului sau Dragos Rusu?

– e adevarat ca pe 3 iunie, Poenaru Dragos (fiul fostului primar PSDist al Bucovului, delator de ocazie la PDL Prahova intr-o vreme, cel care din salariul de hingher isi permite luna de miere in Cipru si alte asemenea depravari gretoase – vezi si poza de la postarea anterioara…) a ridicat cateva animale din zona Mega Image – Gheorghe Doja, pentru care a pretins BANI ca sa le crute viata, temporar?

– Mai vinde Dragos Rusu produse FURATE de la Parcul Memorial “Constantin Stere” la Pet Shop-ul lui de pe Gheorghe Doja, inclusiv nisip pentru Chinchille?!

– se poate considera ABUZ IN SERVICIU, respectiv GESTIUNE FRAUDULOASA, faptul ca Dragos Rusu Florin zis “Kinder” a agresat fizic o persoana care locuieste intr-un bloc de pe strada Cameliei, unde se duce el sa faca sex cu una dintre amantele lui, respectiv faptul ca isi foloseste echipele de hingheri din subordine pentru a teroriza locatarii blocului respectiv prin asasinarea animalelor de companie si a cainilor aflati in grija protectorilor de zona si a intregului colectiv de locatari? Daca DA, de ce Dragos Rusu nu a fost deja ARESTAT, ANCHETAT si CONDAMNAT?

– Cat de mult ii place lui Dragos Rusu Florin sa  foloseasca diblele unor femei pe post de sac de box?

– de ce a scapat pana acum Dragos Rusu, de-a lungul anilor, de consecintele firesti ale faptelor sale comise in cadrul diverselor cabinete veterinare unde a imputit locul – de la FURTUL de bani si materiale, diagnostice si tratamente gresite, etc, si pana la agresiunea fizica a personalului de sex feminin – practica pe care o indrageste in mod deosebit, din moment ce odata a tinut mortis chiar sa se intoarca la un cabinet veterinar doar pentru a-si bate o colega?!

– Exista membri ai Asociatiei “Clubul Rotary Valea Prahovei” care obtin profituri si alt fel de avantaje din existenta si activitatea odioasei insitutii A.P.M.C.S. Ploiesti? Dar alte organizatii de tip mafiot similare?

Advertisements

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

1 Response to NEDUMERIRI – CU SI DESPRE HINGHERI, PARTEA A II-A

  1. Appreciation to my father who stated to me regarding this weblog, this blog
    is in fact awesome.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s