STERILIZARI GRATUITE PENTRU ANIMALE DE COMPANIE IN PLOIESTI

ATENTIE!

STERILIZARI GRATUITE PENTRU ANIMALE DE COMPANIE (CAINI, PISICI…) IN PLOIESTI!

Pentru sterilizari gratuite de urgenta in Ploiesti rog contactati-o pe Alex Ionescu pe FACEBOOK http://www.facebook.com/alex.ionescu.3517 , prin mesaj privat!

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

8 Responses to STERILIZARI GRATUITE PENTRU ANIMALE DE COMPANIE IN PLOIESTI

 1. Elle says:

  VLAD, CUI AS PUTEA SA MA ADRESEZ PT. 5 CIINI CARE “TRAIESC” IN NISTE CONDITII VAI DE MAMA LOR? CA NOI NU AVEM O POLITIE A ANIMALELOR, DE-AIA SINTEM ROMANISTAN…. SINT 5 CIINI ADULTI, DINTRE CARE 3 SINT BATRINI SI BOLNAVI, UNUL AVIND O TUMORA VIZIBIL AVANSATA, POATE SE POATE FACE CEVA SI PT. EI…. EU LOCUIESC IN BUCURESTI, PRECUM BINE STII….

  • Sincer vorbind, nu te poti “adresa” nimanui – singura care poate face ceva si pentru ei esti TU. Toate asociatiile si persoanele fizice care sunt interesate de asa ceva sunt deja ingropate sub miile de cazuri identice.

   Eu as fi fericit ca n-avem o “Politie a animalelor” – nu vad cum s-ar putea preveni ca o asemenea institutie sa fie niste HINGHERI militarizati.

 2. Elle says:

  Multumesc, Vlad….

 3. Mihai says:

  Salut. Sunt din Ploiesti, mai exact stau in Cartier Nord. La mine la bloc este un motan pe care eu il ingrijesc. Ii dau de mancare, il mai tin si in casa si asa mai departe. Ma intereseaza ca il inscriu intr-un program de sterilizare gratuita daca se poate, fiindca de fiecare data cand il aduc in casa isi marcheaza locul si miroase ingrozitor. Ma poti ajuta intr-un fel ?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s