AMPLOAREA ORORII DIN ROMANIA DEPASESTE ORICE IMAGINATIE – ASTAZI, LUCRAM PE CIFRE OFERITE DE UN HINGHER!

AMPLOAREA MASACRELOR DIN ECARISAJELE DIN ROMANIA INCEPE SA SE EVIDENTIEZE TOT MAI MULT:

http://www.incomodph.ro/parerea-mea/scandal-de-proportii-din-cauza-cangurului-mort-la-gradina-zoologica-dragos-rusu-da-de-pamant-cu-directorul-bogdan-toader.html

“20 de exemplare/zi” inseamna 200 exemplare/10 zile, aproximativ 400 exemplare/luna, in jur de 10.000 (ZECE MII!) de caini/an!

Exista aprox. 40 000 de fise pentru cainii incarcerati de APMCS, in ultimii 4 ani?!

Care sunt numerele de tatuaje, si cipurile/crotaliile, acestor caini?

Cum se explica faptul ca NICI UN CAINE NU A FOST CROTALIAT LA BUCOV, atestat cu dovezi video, martori, etc?!

Luand masa corporala a unui caine ca fiind, in medie, 17.5kg, putem calcula ca APMCS a livrat catre PROTAN cam 7 TONE de cadavre/luna (ei inregistrand doar 2, in medie!) – la un pret de 1euro/kg/kilometru de deplasare, etc?!

Unde sunt celelalte 5 tone de cadavre lunar, totusi?!

Luand in considerare si cainii otraviti din Ploiesti/imprejurimi, cei impuscati de vanatori la groapa de gunoi si pe campurile din jurul orasului, etc, putem estima ca numarul cainilor ucisi in chinuri groaznice de catre “autoritatile locale” din Ploiesti depaseste infioratoarea cifra de 20 000 de animale anual?! Adaugand la asta victimele “justitiarilor” de cartier, al soferilor si posesorilor de caini “de lupta”, am ajunge deja la cifre absolut incredibile in lipsa probelor concrete ce ni se ofera zilnic – si asta doar intr-o singura localitate (nici pe departe cea mai rea din acest punct de vedere), dintr-un judet relativ “civilizat” al Romaniei!

O SINGURA INITIATIVA, CEA CARE AR FI DUS LA ERADICAREA FENOMENULUI ANIMALELOR DE COMPANIE FARA STAPAN, ERA NECESARA SI SUFICIENTA PENTRU OPRIREA ACESTEI ORORI!

STERILIZAREA/CONTROLUL REPRODUCERII ANIMALELOR DOMESTICE SI DE COMPANIE nu salveaza doar vieti – de oameni si de animale in egala masura! – dar ar fi contribuit intr-o mare masura la salvarea noastra ca societate, ca popor, ca oameni!

Cum este posibil ca o serie de INFRACTIUNI de asemenea amploare, cu atatea persoane implicate din toate sferele societatii, sa continue si sa fie “secreta” si “nedovedita”, daca Romania e “stat de drept”, unde “autoritatile” si “oamenii legii” vegheaza la linistea noastra – doar am ales “un presedinte pentru linistea noastra” in ’90 si continuam sa “stam linistiti la locurile noastre” si acum!

Advertisements

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to AMPLOAREA ORORII DIN ROMANIA DEPASESTE ORICE IMAGINATIE – ASTAZI, LUCRAM PE CIFRE OFERITE DE UN HINGHER!

  1. Bogdan Cotiga says:

    ai un mail? sa te intreb ceva

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s