HINGHERII A.P.M.C.S. CONTINUA SA MASACREZE SI CANGURII!

HINGHERUL SCARNAV RAICU GHEORGHE incearca sa musamalizeze moartea ultimului cangur ucis de hingherii A.P.M.C.S.!

Pe fundal se vede hingherita ROXANA, cea care lua cota parte (“Si io am luat pui de la astaaa!”) din puii de Husky prasiti (cu caini de rasa comuna!) in boxele din baza de ecarisaj si se ocupa (alaturi de ceilalti hingheri) cu furtul cainilor cu aparenta de rasa din Ploiesti, pe care ii pun la puiernita sau ii vand direct (vezi Shar pei-ul albastru, mascul, caine de peste 1500 euro la pretul pietei – pus la monta cu o alta femela “gasita”, femela de Saint Bernard tinuta ani de zile pentru monte, Chow Chow, Dog Argentinian, Rottweilleri, Bichoni, Canichi pitici, etc).

DEMISIA si JUDECAREA LA URGENTA a acestor dementi, traficanti si consumatori de droguri de mare risc!

Asta este cel care A UCIS YAK-ul, i-a invatat pe ceilalti hingheri sa faca omleta din oul strutului, a tranchilizat jaguarul si era sa-l ucida si p-ala...

Handicapatul asta baga ketamina in el (cand nu reuseste sa fure, se tranchilizeaza “din gresala”!?), fura de stinge (ca intreg colectivul de hingheri A.P.M.C.S., sub acoperirea D.S.V.S.A. Prahova) si este un pericol public de teapa ucigasului de la Otopeni sau Rimaru!

LA PUSCARIE cu hingherii A.P.M.C.S. si cu cei care i-au protejat din 2001 incoace!

MZd279dCO3d

Fie ca toti acesti degenerati criminali de teapa lui Rimaru sa aiba parte de sfarsitul pe care il merita – “ei si, ulterior, familiile lor”!

Puteti vedea ca in Prahova este o incarligatura mafiota de mai mare dragul, cu ramificatii in toate zonele de influenta: http://www.reporterntv.ro/stire/un-jaguar-de-la-gradina-zoologica-bucov-a-evadat-si-s-a-plimbat-prin-locurile-destinate-vizitatorilor-update Redactorul este CONSUELA STRATULAT – doar o coincidenta de nume cu Gheorghe Stratulat, cel care a stapanit DSVSA Prahova pana la revenirea sinistrului jeg patibular Terecoasa?!

Advertisements

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s