“ADAP(R)OSTUL” DE LA BUCOV SAU A.P.M.C.S. PLOIESTI: CUM SE VOR UMPLE PENITENCIARELE CU HINGHERI

ARTICOL IMPORTANT:

http://www.adevarul.ro/locale/ploiesti/Al_doilea_cangur_a_murit_la_Zoo_Ploiesti_din_cauza_unui_stafilococ_hemolitic_0_773322825.html

Daca “edemul se activase de o zi sau două înainte de a fi adus la grădina din Ploiești”, inseamna ca animalul a fost stresat in proprietatea cetateanului care l-a donat si acesta trebuie sanctionat pentru CRUZIME FATA DE ANIMALE, si trebuie facut un control  acolo unde tine acest “binevoitor” animalele!

Mai mult, daca animalul a venit cu acest edem activ si nu a fost diagnosticat de medicul veterinar al gradinii Zoo, inseamna ca medicul se face vinovat de NEGLIJENTA IN SERVICIU! Daca medicul era in concediu, trebuia sa fie detasat un medic de la DSVSA – caz in care acesta este vinovat! Daca nu a fost detasat medic de la DSVSA< atunci directorul DSVSA este vinovat (sau directoul Zoo ca n-a raportat absenta medicului)! Orice ar spune,  exista baza legala ca HINGHERII SA INTRE IN PUSCARIE (aici incadrandu-se si scursura infectioasa de “inspectori DSV”, etc)!

Citind minciunile si aberatiile infectului ipochimen patibular de director DSV Prahova, pre numele sau de puscariabil Terecoasa M., imi amintesc acest citat din opera dezertorului GRU Vladimir Bogdanovici Rezun (alias Victor Suvorov):

“Vechii romani stiau: docendo discimus – cand invatam pe altii, invatam noi insine.

Dar este corect si reversul: prostind poporul, conducatorii nostri se prostesc ei insisi. Nu mai sunt capabili nici sa intocmeasca cum trebuie un fals. […] astfel de “documente”: ticluite pentru debili mintal, dar si scrise de debili mintal.” Victor Suvorov – “ULTIMA REPUBLICA: Cauza sfanta”, volumul 2, pagina 298.

MOARTE HINGHERILOR, ORIUNDE S-AR AFLA!

Advertisements

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to “ADAP(R)OSTUL” DE LA BUCOV SAU A.P.M.C.S. PLOIESTI: CUM SE VOR UMPLE PENITENCIARELE CU HINGHERI

 1. albu magdalena says:

  asa ar trebui sa se intample, puscarie, asa ar fi corect,dar ptr asta cineva trebuie sa faca inceputul..denuntul, cercetarile,procesul , cine face toate acestea?

  • “Cercetarile” le-as face eu, bucuros!

   Se prinde fiecare hingher, se baga singur intr-o celula, se leaga de cruca Sf. Andrei si cu o pila se incepe pilirea cate unui dinte… pana la radacina. Dupa care se lasa hingherul o zi la macerat, si a doua zi i se spune: “Adevarul e cea mai simpla varianta. Putem continua asa, pana cand declaratiile tuturor hingherilor coincid la virgula, sau puteti spune adevarul din prima. E alegerea voastra…” Si incepem sa le pilim dintii pana cand toate declaratiile coincid sau toti hingherii raman fara dinti. Daca nu este suficient (eu as crede ca este), se ia un butuc, se despica in 2 si se pune o pana. Introducem hingherii cu organele genitale in despicatura si scoatem pana. Tinem hingherii asa pana cand declara adevarul. As mai putea sa le bag un letcon (ciocan de lipit) in cur, sau sa-i pun cu curul pe un godin (soba de tabla) in care se face focul… Mai exista si bataia cu creionul la coaie si/sau pe chelia rasa, tortura cu sobolanul in ceaun pus pe spate sau pe burta, etc.

   Dragos Rusu, baga la cap ce te asteapta 😀 !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s