CINE ESTE VINOVAT DE MOARTEA CANGURULUI “MANCAT DE CAINI”

Intrucat elucubratiile despre invazia tarcului cangurului de o haita de caini prin escaladarea, ruperea imprejmuirii sau saparea pe sub gard (pe dedesubt este postament de beton!) au fost de la inceput lipsite de orice credibilitatea pentru majoritatea cetatenilor intregi la minte, din ce in ce mai multe amanunte au ajuns la “marele public” dar nu sunt nici macar prezentate in media.

Va aduc la cunostinta ce am aflat eu, prin intermediul unor concetateni.

Cangurul de la Bucov a fost “mancat de cainii maidanezi” dupa ce Dragos Rusu Florin, “medicul” adus de Fusu (unul dintre cei mai abjecti stapani ai acestei institutii blestemate), l-a trimis pe Dan Chirasnel (ingrijitor) sa-l duca pe paznicul Grancea in cealalta parte a parcului, iar el a lasat intentionat deschisa usa adapostului cangurului – sperand ca acesta va evada si il va compromite pe directorul nou (PSD).

Din nenorocire, nu cangurul a “evadat” ci cainii bramburiti de prin ecarisaj au intrat inauntru, la cangurul care oricum nu se simtea prea bine…

Si al doilea cangur, cel mort de “stres”, este iar “cusut cu ata alba” inca inainte de a i se face necropsia – daca ne putem exprima astfel (si uite ca putem): asemenea animale au fost transportate de la gradini zoo din Germania, Olanda, Anglia sau Franta in Romania si nu au avut absolut nici un semn de stres, iar un cangur dus de pe o proprietate privata de la Bucov (unde sunt crescuti pentru a fi comercializati la restaurante, ca delicatesa, alaturi de struti si oualele de strut) in parcul de la Bucov (cum o iei, nu pot fi mai mult de 3km) a murit din cauza “stresului”?! Mai mult, trebuie sa tinem cont de faptul ca aceste animale nici macar nu sunt de pe continentul nostru, nici de pe un continent invecinat, ci pur si simplu din cealalta parte a lumii, si totusi au fost aduse in Europa fara nici o problema!

Si mai ramane intrebarea fireasca: de ce mama dracilor alcoolici aduc animale exotice, complet straine spatiului nostru, cand ei nu-s capabili sa creasca si sa prezinte in conditii decente si educative animale indigene romanesti? Chiar si “banalul” arici ar avea efecte educative si terapeutice mai bune asupra copiilor si vizitatorilor, in general, decat cangurii, leii, leopardul, ursii si maimutele tinute in asemenea conditii oribile… Pentru asta insa ar trebui cineva care sa cunoasca animalele, sa le iubeasca, sa le respecte si sa fie capabil sa impartaseasca atat sentimentele cat si informatiile publicului larg –  ceea ce nu a fost niciodata cazul in acest asa-zis “parc memorial”.

Advertisements

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to CINE ESTE VINOVAT DE MOARTEA CANGURULUI “MANCAT DE CAINI”

 1. Sunt f f trista de ceea ce se intampla in Romania………
  Gradinile zoologice nu sunt altceva decat spatii de teroare pt animale iar marea majoritate a ingrijitorilor nici macar nu iubesc animalele ,ba mai ingrijorator este faptul ca sunt parte a terorii aplicate animalelor !!!!
  Cat despre planul mizerabil pus la cale …….nu ma mira absolut deloc !!! Asemenea fiinte frustrate,nefericite,complexate au actionat conform standardelor proprii……jostnice si mizere……
  Legile Universului sunt aplicabile tuturor ,asa ca nu intamplator astfel de specimene traiesc intr-o nefericire totala si se hranesc din raul facut altora care ii conduce intr-o si mai mare nefericire…….
  In toata povestea asta de “lucru manual tipic romanesc” ,Cangurii & Cainii infometati sunt singurele fiinte care merita ocrotirea,respectul si iubirea noastara !!!
  Ceilalti frustrati implicati in “crima” au mari lectii de invatat in viata asta…..si prevad multa nefericire in vietile lor,cu plata exacta pt tot ce “construiesc” cu mainile lor !!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s