O NOUA ABJECTIE MARCA A.P.M.C.S., SUB EGIDA TERORISTILOR LOCALI!

ATENTIE!

HINGHERII A.P.M.C.S. au depasit o noua limita a abjectiei: masinile ecarisajului de la Bucov, unde se ucid TONE de caini lunar, poarta imaginea cate unui bichon si a unui ciobanesc german pe laterale! De asemenea, dubele hingherilor poarta inscriptia “OCROTIREA ANIMALELOR”/”PROTECTIA ANIMALELOR”, si se discuta schimbarea uniformelor cu unele pe care sa scrie “POLITIA ANIMALELOR” sau ceva asemanator!

Celor care saluta “infiintarea politiei animalelor si mediului” prin demersurile FPAM, trebuie sa le amintesc ca HINGHERII s-au etichetat drept “ocrotirea animalelor comunitare” (chiar si atunci cand rapeau prin TALHARIE animalele aflate IN PROPRIETATEA UNOR CETATENI, la adapostul INSTITUTIILOR TERORISTE ale administratiei locale!) cu mai mult timp in urma, si nu poate decat sa le surada adoptarea unor titulaturi si mai impresionante pentru mintile sarace si oprimate ale romanilor (vezi si “politia animalelor” din Brasov, a lui Flavius Barbulescu, etc).

Masinile A.P.M.C.S. sunt: PH 99 PMP si PH 29 PMP.

Spurcaciunile Parcului Memorial “Constantin Stere” si CRIMINALII DEGENERATI CARE II PROTEJEAZA SI EXPLOATEAZA continua INSULTELE aduse cetatenilor ploiesteni si prahoveni!

Advertisements

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s