LANSAREA TERORISTILOR USLinosi – SAU CUM S-A SARBATORIT INCA O VICTORIE IMPOTRIVA POPULATIEI ROMANIEI!

USL continua campania de TEROARE LIBER APLICATA asupra populatiei Romaniei, prin promovarea figurilor patibulare exponente ale gruparii de crima organizata a lui Basescu!

Distrugerea mediului, a faunei si a florei din Romania continua pe “repede-inainte” sub guvernarea USL!

Nici un organism al asa-zisei “societati civile”, in fapt doar un “esalon al treilea” intru manipularea populatiei al “structur’lor”, “serviciilor” si “agentur’lor”, nu s-a ridicat impotriva acestor oribile distrugeri.

http://www.cotidianul.ro/omul-lui-ioan-oltean-uns-sef-peste-padurile-transilvaniei-197375/

Vătaful pădurilor din Transilvania Istrate Steţco a mai aprobat şi, ulterior, a solicitat Ministerului Mediului şi Pădurilor o nouă suplimentare a cotei de vânat, de la 43 de porci mistreţi la 92, de pe fondul de vânătoare 24 – Şieu Măgheruş Bistriţa. Ministerul Mediului a aprobat imediat suplimentarea cotei, pentru că, aşa cum a declarat Steţco pentru ZIUAnews, “mistreţii făcuseră foarte multe pagube în zonă şi nu e prost cine cere, ci acela care dă”. Astfel, ministrul Mediului şi Pădurilor este direct răspunzător de suplimentarea cotei de mistreţi pentru fondul Şieu Măgheruş unde a vânat şi va mai vâna Istrate Steţco împreună cu şeful său, pedelistul Ioan Oltean.

JAFUL SI TERORISMUL LIBER APLICAT ASUPRA POPORULUI ROMAN A LUAT PROPORTII INEGALATE DIN VREMEA ANILOR ’50!

Aceştia sunt oamenii pe care pesedista Rovana Plumb îi preia de buni de la PDL şi îi menţine pe funcţii sau chiar îi avansează!

Unde e guvernarea altfel pe care USL a promis-o românilor?!

Foarte probabil, PDLpra va iesi victorioasa in asa-zisele “alegeri”, jaful va continua iar vajnici exponenti ca cei din FPAM si alte asemenea caricaturi dezinformatoare vor spune ca “vedeti, daca n-ati sprijinit USLinosenia…” sau “n-ati venit la alegeri” (care “alegeri”, fir-ar stirpea voastra a dracului sa va fie!), si tot felul de alte asemenea insulte la adresa noastra!

NU, “tovarasi”! TOTI sunteti niste TERORISTI, de teapa lui Tuhacevski, cel care a ucis si taranii, si lupii, si fiarele salbatice, cu gaze toxice de lupta in padurile Tambov-ului! Sunteti o FORTA DE OCUPATIE, si unica voastra sursa de putere o constituie VIOLENTA LIBER APLICATA! Odata ce ati acaparat in mod ILEGAL puterea, nu aveti de ales decat sa o pastrati printr-un perpetuu RECURS LA TERORISMUL DE STAT sau sa muriti, voi si toata stirpea voastra, asemeni celor pe care i-ati ucis pentru a va catara deasupra societatii pe un maldar de cadavre!

MOARTE LOR!

MOARTE LOR!

TUTUROR HINGHERILOR!

SI COMUNISTILOR, SI SCLAVILOR!

Advertisements

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to LANSAREA TERORISTILOR USLinosi – SAU CUM S-A SARBATORIT INCA O VICTORIE IMPOTRIVA POPULATIEI ROMANIEI!

  1. wild says:

    si PDL ce pui mei este ? un partid de mafioti si hoti.. la mai mare cu SRI..cat batrani au murit din cauza ped-stilor..iaca un SRI-st incapabil precum sunt majoritatea se impusca si trebuie sa plangem

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s