Romania – iadul pe Pamant

Viata in mediul rural – si nu numai, in Prahova ca si in Romania:

http://www.telegrafuldeprahova.ro/social/copii-fara-copilarie

UN IAD, pentru ca acolo violenta si moartea sunt pur si simplu o festivitate, practic singurul motiv de bucurie si entuziasm – incepand de la schingiuirea pisicii si a cainelui, continuand cu cea a porcului si a mielului si terminand cu cea a copiilor!

Nu se face nimic in favoarea eradicarii acestor “traditii”, dupa cum nu se face nimic pentru STOPAREA NASTERILOR celor fara viitor!

In acest timp, Consiliul Local Prahova ridica STATUI (in care para-ndaratul pentru clanul Cosma este de minim 10.000 euro!), prin cele mai uitate de lume colturi ale judetului Prahova.

Asta e doar 1% din oroarea in care sunt crescuti acesti copii, nedoriti sau pur si simplu tranzactionati ca o marfa, inainte de a se naste, de parintii lor, bunicii si familiile care-i prasesc. De ce nu se face nimic pentru STOPAREA nasterilor in familiile care nu sunt capabile sa ofere unui copil ceea ce trebuie pentru o dezvoltare sanatoasa – incepand de la frumusetea mediului natural si terminand cu a celui cultural?

Cum sa cerem protectia mediului si respectarea drepturilor animalelor de la unii fatati ca moneda de schimb si tratati in halul asta din frageda pruncie?! Cine are INTERES in propasirea unor asemenea indivizi, distrusi inainte de a pasi in viata?

Advertisements

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

1 Response to Romania – iadul pe Pamant

  1. Gabi Petrica says:

    “Cine are INTERES in propasirea unor asemenea indivizi, distrusi inainte de a pasi in viata?”

    Sistemul are nevoie de sclavi … sclavia a fost abolita pe hartie de ochii lumii. Nici eu nu am inteles de ce cei ce nu sunt capabili sa traiasca ei decent sunt lasati sa se impuieze? La animale consideram sterilizarea ceva uman, le scutim de o viata umilitoare, sa isi vada puii morti pe toate drumurile, le scutim de stresul de a-si creste puii in conditii mizerabile. Animalelor le oferim aceasta sansa la o viata decenta (mai decenta decat aceeasi viata + 4-5 pui pe langa). La oameni … nu .. ii incurajam. Saracilor? muritorilor de foame … ia trageti voi 4-5 plozi … sistemul va va multumi. Pacat ca si acei copii vor face la fel … nu vor invata din greselile parintilor !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s