OPRITI ALIMENTAREA ECARISAJELOR! NU EXISTA “ADAPOST” IN ROMANIA – ASTA SA VA FIE FOARTE CLAR!

In centrul de exterminare a cainilor de la Bucov se ingramadesc exemplarele DE RASA in numar tot mai mare, aduse de stapani!

In timp ce populatia urla impotriva “maidanezilor”, sute de exemplare sunt abandonate de iresponsabili, scelerati si dementi!

Presa locala, si dezinformatorii de serviciu continua sa infecteze populatia Prahovei cu ideea ca la Bucov, (ca si la Boldesti-Scaieni…) este “ADAPOST” de caini, si nu centru de exterminare. Aceasta este O MINCIUNA extrem de profitabila pentru mizerabila grupare de crima organizata numita impropriu “administratie publica locala” si pentru slugile ordinare din serviciile de ecarisaj, care se capatuiesc cu aceasta ocazie.

NIMENI NU POATE FACE NIMIC PENTRU A OPRI ACEST FLAGEL.

Hingherii APMCS jefuiesc bugetul local nu numai pentru a ucide lunar TONE de caini prinsi pe strazi, furati din curti si gradini, etc, ci si pentru a veni in ajutorul handicapatilor mintal care si-au facut un hobby din a se descotorosi de cainii cumparati anterior.

Intrucat “intreprinderea” este extrem de profitabila (estimam ca se delapideaza peste 2 milioane de euro anual de la bugetul local, prin Parcul Memorial “Constantin Stere”, plus sperturile ocazionale de genul statuilor cu care clanul Cosma a impanzit parcul, la care se adauga toate matrapazlacurile angajatilor – de la impuierea animalelor din gradina zoologica si a celor cu aspect “de rasa” din ecarisaj si vanzarea lor pe cont propriu, la furtul de hrana, medicamente, combustibil, piese auto, materiale, samd), toate organele de represiune s-au coalizat intru protejarea acestei odioase institutii.

LA ECARISAJUL A.P.M.C.S. DE LA BUCOV CAINII SUNT UCISI CU MIILE, LUNAR! NU HRANITI ACEST MONSTRU, ADEVARAT PERICOL LA ADRESA SECURITATII NATIONALE, PRIN INCONSTIENTA SAU SLABICIUNEA VOASTRA!

Advertisements

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s