“INSULA DOCTORITEI HERESCU”, MAI INFECTA CA NICIODATA SUB TIRANIA USL-INOASA…

Mai multe informatii din “Taramul doctoritei Herescu”, judetul patronat de clanul mafiot al lui Mircea Cosma (baron local PSD) si asociatii:

In timp ce la ecarisajul condus de Emilia Herescu in Boldesti-Scaieni, calea Unirii, nr. 2, se pot vedea astfel de scene in mod constant, directorul DSVSA Prahova repus in functie de USL (dupa ce inainte facuse rocada cu Stratulat Georghe, preferat de PDL-pra), Mihai Terecoasa, continua sa fie partener de jocuri sexuale cu numita Emilia Herescu, presedinta colegiului medicilor veterinari din Prahova (!), si sa NEGE cu obstinatie caracterul profund ILEGAL al activitatii acesteia.

Parchetul, procuratura, DNA-ul, samd, REFUZA sa accepte probele care o incrimineaza fara drept de apel!

Emilia Herescu se amuza pe seama reporterilor, a cetatenilor si a opiniei publice: “Au fost reclamatii pana la primul ministru, dar fara probe. Cat despre exporturile catre Franta…ar fi fost bine”! Probabil ca intre timp a gasit exporturi si catre Franta… dupa cum sporeste averea clanului Herescu de la o zi la alta, si para-ndaratul pare sa explodeze pur si simplu.

Personalul “medical” ca si cel necalificat al dispensarului aduna caini de pe strazi, dar si din gradinile si din bataturile oamenilor cand acestia nu sunt atenti, pe care, ulterior, ii omoara prin injectii cu substante toxice neautorizate sau chiar prin ardere intr-un crematoriu improvizat, cu toate ca bietele patrupede nu sufera de nici o boala. Personalul acestui Infern recurge la aceste metode intrucat ar contracte cu niste firme franceze, carora le trimite pieile, dar si grasimea bietelor animale, pentru productia de haine, respectiv cosmetice, iar carnea si celelalte “produse secundare” sunt descarcate pe ascuns la fabrici de mezeluri.

In acest timp, la PLOPENI, se intentioneaza amplasarea celui mai mare incinerator din Romania, in mijlocul unei zone protejate (!), motivandu-se ca este perfect “ecologic”. Nu stim ce si daca exista o legatura intre activitatea Emiliei Herescu, a ecarisajul APMCS Ploiesti, a celui de la Baicoi, etc, si aceasta noua intreprindere a groazei – dar se va lamuri cat de curand.

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

1 Response to “INSULA DOCTORITEI HERESCU”, MAI INFECTA CA NICIODATA SUB TIRANIA USL-INOASA…

  1. In acest timp, la PLOPENI, se intentioneaza amplasarea celui mai mare incinerator din Romania, in mijlocul unei zone protejate (!), motivandu-se ca este perfect “ecologic”. Nu stim ce si daca exista o legatura intre activitatea Emiliei Herescu, a ecarisajul APMCS Ploiesti, a celui de la Baicoi, etc, si aceasta noua intreprindere a groazei – dar se va lamuri cat de curand.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s