A PURTAT DRAPELUL ROMANIEI IN DESCHIDEREA OLIMPIADEI; ACUM ESTE HINGHER?!

Mainile care au purtat drapelul Romaniei in deschiderea Olimpiadelor – manjite in activitatea de ECARISAJ?!

ESTE ADEVARAT CA DUMITRASCU MIHAI, noul “veterinar” de la A.P.M.C.S. PLoiesti (ecarisajul de la “zoo” Bucov) A PURTAT DRAPELUL ROMANIEI IN DESCHIDEREA JOCURILOR OLIMPICE DE LA NAGANO, JAPONIA?

Fiind membru al lotului national de BOB (1994, echipajul de bob 2 persoane (Florian Enache – Mihai Dumitraşcu) a ocupat locul XXX (30) la Jocurile Olimpice din 1994, care au fost la Lillehammer (Norvegia), este posibil ca acelasi om sa fi facut parte din 4 loturi olimpice diferite – sau (sa speram!) nu este vorba de aceeasi persoana! ?!

Acest Dumitrascu Mihai a preluat practic locul lasat liber prin dezertarea la PDL in 2008 a lui Catalin Costel Vlad zis “Cusetarul”, recompensat de administratia Volosevici cu functia de director a APMCS Ploiesti! Parcul Memorial “Constantin Stere” a ramas pepiniera de mici infractori a administratiei publice locale din Prahova.

Dupa ce electoratul  ploiestean a spus “NU!” ferm promovarii interlopilor in functii publice, Badescu Iulian si clanul Cosma din care face parte s-au gandit sa mearga pe aceeasi cale…

Daca sportul olimpic din Romania accepta in familia sa indivizi cu inclinatii de hingheri (o profunda patologie!), atunci este un grav pericol social! Daca forurile superioare ale sportului romanesc au permis unor sportivi altminteri onorabili sa decada in asemenea hal, atunci este o grava culpa si rusine nationala si toti cei responsabili trebuie tratati ca atare.

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

1 Response to A PURTAT DRAPELUL ROMANIEI IN DESCHIDEREA OLIMPIADEI; ACUM ESTE HINGHER?!

  1. Poate că e un medic bun şi poate că e acolo ca să trateze şi să salveze căţeii! Sper din toată inima! Şi mă rog să fie aşa, că altfel ar fi în locul lui un criminal. 👿

    Şi o rugăminte:
    http://dorintilica.blogspot.ro/

    Un copil nevăzător are nevoie de bani pentru operaţie. Dacă doar o sută cincizeci de mii cinci sute dintre noi ar dona câte UN LEU s-ar face suma. Se poate şi online, găsiţi pe blogul copilului.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s