Partidul Democrat Liberal activeaza in ilegalitate

Se stie foarte bine ca in Romania ca de altfel in toate tarile democrate, un partid pentru a putea functiona si deci in ultima instanta pentru a candida in alegeri trebuie sa fie inscris la Tribunal.

Inscrierea este conditionata de depunerea unui Program, a Statutului, tabele cu semnaturi etc.

Astazi putem constata ca PDL functioneaza in afara legii deoarece termenul prevazut de Statut pentru a–si alege structurile de coducere a fost cu mult depasit. Lasind la o parte aspectul moral, ei fiind mereu sustinatorii legalitatii, si a dreptatii , nu?( provin din DA – asta daca nu cumva initialele provin de la ceva de genul Dobitoci Astenici – privind la patronul lor spiritual, “cel mai rezistent la bautura dintre toti bisnitarii din port“, asta ar putea fi concluzia fireasca), sesizam aspectul juridic.

Rog pe toti juristii care isi lipesc nasul de sticla aparatului de filmat sa trateze cu multa seriozitate problema si sa-si spuna parerea. Sunt convins ca se vor gasi unii ce vor spune ca nu se amesteca in viata altor partide. Eu le spun ca nu-i asa. In democratie nu poti accepta abateri de la lege si mai grav, un partid ce se afla in ILEGALITATE sa conduca destinele Tari.

Spre stiinta iata: …

Art. 13. (1) Adunarea generala a membrilor si organul executiv, indiferent de denumirea pe care o au in statutul fiecarui partid, sunt foruri obligatorii de conducere a partidului politic si a organizatiilor sale teritoriale. Conducerile organizatiilor teritoriale se aleg pentru o perioada determinata, prevazuta de statut.

(2) Statutul poate prevedea si alte organe, cu atributii formulate explicit.

PS- Rog pe cit posibil transmite-ti la mai multe publicatii si posturi TV

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

1 Response to Partidul Democrat Liberal activeaza in ilegalitate

  1. cornelius55 says:

    pana cand prostia nu va fi scoasa in afara legii pd-ul va fi legal si bine organizat.sa umblam la constitutie. fara un i.q. de peste 120 nu ai ce cauta in legislativ.

Leave a comment