About

This is an example of a WordPress page, you could edit this to put information about yourself or your site so readers know where you are coming from. You can create as many pages like this one or sub-pages as you like and manage all of your content inside of WordPress.

6 Responses to About

 1. Irina says:

  Buna ziua,

  As fi interesata de un schimb de link-uri, daca sunteti de acord.

  Multumesc,
  Irina Iordache – presedinte Asociatia pentru protectia animalelor “Prieteni Buni”

 2. dau muie says:

  sa va bag pula pe gat

  • Ipochimenul scarnav care devine indignat ca urmare a dezvaluirilor despre gruparea de crima organizata a hingherilor din Prahova si posteaza de pe IP: 89.122.77.202 se pare ca este O TARFA SEMI-MASCULINA PASIVA, intrucat are o adresa de email cu nume de femeie: bruneta_blu@yahoo.com !

   Nevasta-ta, pe numele careia i-ai trecut pet-shopu’ ca sa apari “curat” in acte (desi nu te-a inoportunat acest aspect cand ai participat la licitatia primariei pentru aprovizionarea bazei de ecarisaj pe care o tiranizezi sub tutela “Cusetarului”), ti-a mai vazut rama aia bleaga in ultimul an?!

 3. simona says:

  Draga Vlad,
  Am 52 de ani, locuiesc in Ploiesti si sunt consultant in afaceri si management. In cursul zilei de ieri (09.07.2012), serviciul de strangere a cainilor comunitari mi-a luat din zona Nord (Cameliei) 2 cateluse cu zgarda si crotal, cu carnete de sanatate inregistrate pe numele meu, sterilizate, vaccinate si deparazitate pe cheltuiala mea proprie, ingrijite zilnic si hranite corespunzator. M-am dus sa le iau inapoi si doctorul Rusu m-a tinut la gard si nu m-a lasat nici macar sa le vad, in timp ce altor persoane le permitea sa intre prezentand doar buletinul (asa cum este si legal), m-a umilit ingrozitor si m-a facut sa plang si in final mi-a intors pur si simplu spatele aruncandu-mi cu dispret replica: “Duceti-va la director, daca nu va convine!” Ceea ce am si facut. Am mers la secretariat si am facut atat o cerere pentru audienta cat si o sesizare cu privire la cele intamplate. In timp ce eram acolo, a venit doctorul Rusu cu cineva care filma si a spus o serie de neadevaruri, printre care si ca am “abandonat” catelusele si ca el a vrut sa ma lase sa intru dar nu am avut eu rabdare (venisem si ieri dar m-a tratat in acelasi mod, am si martori). Conform definitiei din lege, abandonul inseamna sa iti alungi animalul, sa il tii fara mancare si fara adapost si sa-i aplici rele tratamente. Eu am salvat viata acestor cateluse si le-am dus la cei mai buni medici, marturie stau carnetele de sanatate cu toate informatiile necesare. Tot conform legii animalele cu stapan nu sunt “comunitare”, deci a fost un abuz ridicarea lor fara ca eu sa fiu instiintata in prealabil. Daca tot se doreste gasirea unor stapani pentru cainii comunitari, ceea ce este necesar si laudabil, de ce animale cu stapan sunt ridicate abuziv si sechestrate, refuzandu-li-se stapanilor dreptul de a le recupera? Imi pun acum toate sperantele in audienta la domnul director, poate va judeca lucrurile cu mai multa intelegere si generozitate. Te voi tine la curent.

 4. liv says:

  Ancheta procurorului nu ne-a convins:
  1.Copilul IOnut a fost gasit pe terenul SC Rezidential Tei, putand sa fie adus acolo deja mort.
  2.Cauza decesului dat de medicul arab- hemoragie externa- nu se justifica, la locul respectiv nu exista sange, dar era masiv in afara terenului, pe un tapsan, unde cineva pusese si niste lumanari.
  3.Cainii presupusi asasini, nu erau agresivi, chiar gudurandu-se pa langa echipa de invstigatii…iar cateaua batrana cu doar doi dinti care avea urme de sange pe bot, putea fi de la mirosirea trupului.
  4.NU s-a facut TESTUL POLIGRAF asupra tatalui si a bunicii baiatului.
  5.Fratele lui IOnut gasit de acel barbat, nu manifesta disperare ci era destul de relaxat cand a revenit in parc, putin temator doar ca bunica il va certa pentru ca s-a indepartat.
  6.Barbatul care l-a gasit pe baiatul cel mare, nu stia de exstenta celuilalt frate, afland asta la intalnire cu bunica.
  7.Baiatul cel mare va fi “invatat” ce sa spuna ulterior……
  8. Un copil in incredintarea unei batrane cu probleme locomotorii, denota iresponsabilitatea parintilor si decaderea lor din drepturi.
  9.Raportul criminalistic nu dau verdict ca maidanezii au fost asasinii copilului.- s-a facut chiar si testul ADN- nu erau ale acelor caini.
  10.. Procesul s-a tinut cu usile inchise si nici avocatii nu au avut voie sa vorbeasca despre cele petrecute in sedinta secreta, oare de ce?

  Azi deja se stie ca NU maidanezii de pe terenul SC Rezidential Tei au fost asasinii copilului nesupavegheat, mai degraba prezenta unui/unor caini de lupta- aspect care nu a fost deliberat luat in calcul ca alrfel am vorbi despre incompetenta, ori nu despre asta a fost vorba ci despre o actiune premeditata de inculpare a cainilor comunitari pentru o lege de eutanasie, ceea ce s-a si intamplat.
  Probabil daca iubitorii de animale si asociatiile ar fi platit un expert si un legist independenti, alta ar fi fost situatia.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s