APARATUL STATULUI TERORIST ROMAN CONTINUA ABUZURILE ASUPRA CETATENILOR

Politia din Valea Calugareasca a amendat reprezentatii ONGului “Prieteni fara grai” pentru tentativa de a-si exercita drepturile LEGALE in incinta bazei de ecarisaj de la Bucov, la comanda jegului antiuman de Dragos Rusu Florin, sclavul personal al tiganului interlop Catalin Costel Vlad zis “Cusetarul”, la randul sau sclav al gruparii de crima organizata a PDL Prahova patronata de puscariabila famiglie Anastase.

Motivul amenzii este “INJURIE”, iar martor este hingherul VIOREL (barbosul, pentru cei care il stiu). “Injurie” in conditiile in care Dragos Rusu A REFUZAT sa vina la poarta, interzicand accesul prin comenzi verbale date hingherilor, iar reprezentatii ONGului nu au putut sta de vorba cu el (desi personal nu inteleg de ce ar vrea cineva sa vorbeasca cu o faptura scarnava cu norma de hingher basist).

PS: Masina personala a lui Dragos Rusu are numarul de inmatriculare PH 12 PCE, iar ipochimenul este detinatorul magazinului pet-shop de pe strada Gheorghe Doja (“Oilor”, pe partea dreapta cum te duci spre centrul orasului dinspre Bucov).

Acesta este gunoiul antiuman Dragos Rusu Florin:

Prindeti jegul basist si eradicati-l definitiv!

Iar acesta este dezgustatorul sclav basist Catalin Costel Vlad zis “Cusetarul”, stapanul hingherului Dragos Rusu Florin, directorul parcului Constantin Stere, un tigan infect din Ciolpani ridicat din jeg si mizerie de puscariabilul Volosevici Andrei:

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

6 Responses to APARATUL STATULUI TERORIST ROMAN CONTINUA ABUZURILE ASUPRA CETATENILOR

  1. Gabi says:

    Pai probabil au ajuns la Bucov tocmai cand se pregatea materia prima pentru sapun :(.
    Ati putea acolo la voi sa boicotati petshopul individului. Oricum acestea in mare ar trebui isa fie boicotate. Banui ca penibililul vinde acolo si caini de “rasa” pe care ti aduce de orice fel oricand in 2 saptamani maxim. Nu ?

  2. Gabi says:

    Inca un motiv pentru care urasc crescatorii de caini de rasa. Uite un reprezentant al lor. Sunt sigur ca ii creste cu multa pasiune … Si cu la fel de multa pasiune ii omoara pe amaratii ce intra adapost .. .daca mai apuca sa intre! Niste jeguri … apreciate de o populatie de jegosi.
    Citeste si asta sa vezi ce ii mai duce capul pe jegosii din alt judet … desi jegosenia nu e ceva specifica unui anume judet:
    http://my-kitty.ro/hingherii-de-pisici-pe-cand-hingherii-de-veverite/

  3. badea says:

    MURITI JAVRELOR !!!!

Leave a comment