AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRA!

Stire in curs de actualizare: Vineri noaptea, aproximativ 200 de tineri au fost dusi in Bulgaria, la Albena, cazati la un hotel de 4*, o excursie organizata de PDL Ilfov. Costul pe persoana nu se cunoaste, cheltuielile fiind achitate de PDL. Aici sunt banii dvs., cei furati prin intrarea in conturi de fisc, prin taierile de salarii si scumpirile fara precedent. Cum obtin date mai concrete le voi posta ….Dupa aceea voi incepe cu intrebarile ….

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

11 Responses to AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRA!

  1. ELLE says:

    “Ministerul Culturii aprobă pe şest „Roşia Montană”

    Ministerul Culturii şi Patrimoniului Naţional a aprobat descărcarea de sarcină arheologică pentru Masivul Cârnic, situat în zona Roşia Montană, judeţul Alba.

    Decizia este, practic, echivalentă cu aprobarea de către Ministerul Culturii a întregului proiect de exploatare minieră iniţiat în zonă de compania canadiană Gabriel Resources. De altfel, imediat după aflarea veştii, reprezentanţii companiei au declarat că se aşteaptă ca şi celelalte autorizaţii să fie obţinute în lunile următoare.

    Acţiunile Gabriel Resources au crescut cu 10% după anunţul obţinerii descărcării arheologice pentru proiectul Roşia Montană

    Ministerul Culturii dă undă verde proiectului „Roşia Montană”

    De fapt, a fost vorba de o simplă formalitate, ce depindea, pînă acum, de descărcarea de sarcină arheologică. Singura piedică ce mai stă în calea începerii exploatării miniere la Roşia Montană este avizul de mediu, care ar urma să fie emis de ministerul condus de Laszlo Borbely. Deşi Ordinea de Zi a şedinţei Comisiei Naţionale de Arheologie trebuia publicată pe site-ul Ministerului Culturii, fiind o informaţie de interes public, vestea a fost aflată în România la două zile de la aprobarea propriu-zisă.

    Decizia a fost luată în unanimitate

    Preşedintele Fundaţiei Culturale „Roşia Montană”, Ioan Piso, a declarat că Ministerul Culturii a mai emis în 2004 un aviz similar, care a fost anulat definitiv şi irevocabil printr-o sentinţă a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. „A mai da un alt aviz, pentru acelaşi munte Cârnic, fără a se fi făcut cercetări suplimentare, fără a se fi schimbat ceva din situaţie, este o ilegalitate”, a spus Piso. În replică, ministrul Culturii, Kelemen Hunor, a declarat că decizia Comisiei de Arheologie a fost luată în unanimitate, cu „condiţii foarte stricte”. Hunor consideră că Statul Român ar fi fost corect, în 2000-2001, dacă ar fi spus: „Da, v-am dat licenţă, începeţi lucrările!”, sau „Mergeţi acasă!”. Prin planul aprobat de către Comisia Naţională de Arheologie, Compania Roşia Montană Gold Corporation este obligată să aloce 70 de milioane de dolari, care vor fi cheltuite la Roşia Montană pentru lucrările de conservare şi punere în valoare a patrimoniului arheologic şi arhitectonic. Decizia Comisiei ar avea ca scop „salvarea şi punerea în valoare a 80% din valorile arheologice şi arhitectonice din regiune”.

    IOSIF BUBLE

  2. Theodora says:

    Trebuie si ei sa isi plateasca oamenii din ceva bani de la buget …. ca doar nu o sa ii plateasca din banii lor 😦

  3. Pingback: Uite cine vroia sa ajunga deputat – Honorius Prigoana a pacalit 184 de tineri ca ii angajeaza la televiziunea “Romania Ta” « Hai ca se poate!

  4. papornitacuvorbe says:

    mie mi se pare chiar normal ca tinerii pedelei bovini să se petreacă pe bani publici. asta a devenit politică de stat, până la urmă. mă miră însă că s-au mulţumit cu 4 stele şi nu le-au trebuit 5 sau 7 (ce-i drept, cam greu de găsit 7 stele la Albena).

  5. Marian din...Berceni says:

    Am vazut ca te-ai inscris in audienta la Borfeta Anastase .Zi-mi si mie cum ai procedat . A si sa-mi zici si ce ai facut acolo.

    • Pai, m-am dus la cabinetul ei parlamentar, m-a luat in primire o secretara blonda si sexoasa, i-am explicat cam ce as vrea sa-i spun “Inaltimii sale”, a incercat sa ma expedieze elegant dar daca a vazut ca nu cedez m-a scris pe o hartie si mi-a promis ca ma vor suna ei cand vine stapana.

      Stai sa dau efectiv nas in nas cu Intunecimea Ei, ca sa-ti spun daca si ce am facut acolo 😉 Oricum o sa-i trimit niste memorii si pe adresa cabinetului parlamentar, daca nu ma primeste in audienta (am vaga senzatie ca ma va evita), si pe cea de la Camera Derutatilor… si daca ma enervez voi incerca sa apara si sub forma de scrisoare deschisa, intr-o varianta mult mai agresiva si cu implicatii politice directe 🙂

  6. Pingback: Sondaj CCSB din 10-13 iulie in Bucuresti - USL ar castiga - Doar 43% dintre bucuresteni ar merge la urne daca ar avea loc alegeri locale

  7. Pingback: Sondaj CCSB – USL ar castiga in Bucuresti 59% din voturi – doar 43% dintre bucurestenii intervievati au declarat ca intentioneaza sa se prezinte la vot « Hai ca se poate!

  8. Pingback: Tabloidul rus Komsomolskaia Pravda are aceleasi temeri ca si mine « Dum spiro, spero

Leave a comment