CINE “INTELEGE” MASACRUL DE LA BALC, POATE SA-L “INTELEAGA” SI PE BASESCU, SI PE POL POT!

Ruşine, ucigaşilor de la Balc!

COMUNICAT DE PRESĂ

24 01 2011

Condamnăm vehement atît organizarea şi desfăşurarea aşa-zisei vînători de la Balc, cît şi mediatizarea ei în oricare altă manieră decît cea critică. Considerăm că la Balc nu se desfăşoară o simplă partidă de vînătoare, ci o adevărată “orgie vînătorească”, fapt extrem de nociv, pentru că asociază imaginea României cu aceea a unui “bordel cinegetic al Europei” (după expresia unui cunoscut activist ecologist).

Credem că excesul care guvernează vînătoarea de la Balc, sub toate aspectele sale (numărul mare de animale omorîte într-un timp scurt, fără efort, modul cum sînt “pregătite” aceste animale pentru a fi macelărite), constituie simptomul unui profund dezechilibru moral. Considerăm că hrănirea animalelor şi închiderea în ţarcuri cu scopul proliferării accelerate şi al facilitării vînării lor (ca şi împuşcarea din foişoare) contravin atît legislaţiei, cît şi principiilor deontologice elementare ale vînătorii.

Cerem tuturor celor care sînt implicaţi în organizare să boicoteze acest eveniment.

Cerem d-lui Gheorghe Zamfir, un cunoscut iubitor de animale, să renunţe la a mai cînta în faţa participanţilor la aşa-zisa vînătoare.

Rugăm toţi iubitorii de animale şi de principii, din ţară şi străinătate, să protesteze împotriva acestei practici reprobabile şi să boicoteze afacerile/produsele/brandurile care aparţin participanţilor la vînătoare sau care sînt reprezentate de participanţii la vînătoare.

Chiar atît de rău să fi sărăcit Gh. Zamfir încît a cîntat la masa unor măcelari?

FEDERAŢIA NAŢIONALĂ PENTRU PROTECŢIA ANIMALELOR

Vicepreşedinte, CARMEN ARSENE, tel. 0744156133, fax : 0348 410623, cmarsene@yahoo.com;

Reprezentanţi naţionali, CODRUŢ FEHER, tel. 0733971575 feher_codrut@yahoo.com, CLAUDIU DUMITRIU, tel. 0745278015, fax: 0368815215, claudiu.dumitru@yahoo.com

Copyright Tricolorul

Acesti dezaxati care se pot bucura de crima ca de un eveniment sportiv sunt un pericol pentru societate si pentru valorile culturale moderne! Faptul ca in Romania se poate tolera existenta si manifestarea acestor ipochimeni inafara unor centre de detentie specializate in izolarea lor de restul societatii denota gravele tare care macina societatea romaneasca!

Sper ca tot mai multi romani sa realizeze oroarea acestor practici si mizeria morala care sta la baza lor, si asemenea gunoaie umane sa fie tratate asa cum merita!

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

5 Responses to CINE “INTELEGE” MASACRUL DE LA BALC, POATE SA-L “INTELEAGA” SI PE BASESCU, SI PE POL POT!

  1. cornelius55 says:

    vraji!!!inchidem abatoarele si pastem iarba.suntem carnivori(cei care au bani)vanatori(cei care au arme)si portocalii(cei ce au puterea).vanatorea de la balc e doar o repetitie a vanatorii din toata tara.sa impuscam porcii portocalii iar cu mistretii autentici mai putem discuta ….dupa.

  2. cornelius55 says:

    atac la baioneta in acest caz.

  3. Dan says:

    Valorile culturale moderne sunt indoctrinari cu idei goale. Din blogroll imi dau seama ca adopti viziunea post-modernista asupra…vietii, in esenta. Nu pot sa te sfatuiesc decat sa citesti cat mai mult despre ORICE te intereseaza, si nu doar dintr-o singura sursa; cauta si argumentele si contra-argumentele, cantareste-le bine si vezi daca se impaca nu doar intre ele ideile pe care le ai, ci si cu realitatea (dar ma refer aici si la o realitate conceptuala, spirituala etc.)

    • Din cauza unor asemenea “indoctrinari” ai tu acces la Internet, calculator, curent electric, etc.

      Daca sunt “idei goale” inseamna ca tu n-ai comentat aici, pentru ca n-avei nici cu ce, nici unde 😀

Leave a comment