MERGEM LA POLITIE…

Maine, la ora 9, sunt chemat la politie, ca reclamat de catre babaciunea spurcata pre numele ei Hangiu Steliana. Ea este cea care ataca oamenii (si cainii) de pe strada, si isi petrece timpul liber aruncand de la etaj cu apa (si alte lichide, mai putin salubre) asupra cui se nimereste in aria ei de actiune, si facand reclamatii la politie, procuratura, protectia consumatorului si oriunde mai o baga cineva in seama.

Simplul fapt de a uda, la -12’C, cainii vagabonzi de pe strada (dintre care unul era deja grav bolnav), presupun ca trebuia sa ii atraga sanctiuni mult mai drastice decat o amenda, dar in netarmurita lor intelepciune “autoritatile statului” au ales sa o ignore, iar uneori sa ridice bietele animale de pe strada si sa le inghesuie in custi, in aer liber, “rezolvand problema” prin faptul ca animalele se sfasie intre ele. Desigur, ratiunea mea probabil ca nu concorda cu ratiunea semenilor mei, si in nici un caz cu cea a autoritatilor statului terorist roman, stapanit in modul cel mai abject posibil de intaiul criminal al tarii, hingherul national, Traian Basescu.

Desigur, plangerea mea contra ei si gastii plozilor ei, care m-au amenintat cu sabii si ceva ce spuneau ei ca este pistol (o fi fost de ciocolata, habar n-am), nici macar nu mai exista in sectia de politie!

Daca stiam ce va ajunge ROMania la varsta maturitatii mele, la clasica intrebare inepta “ce vrei sa te faci cand vei fi mare?” as fi raspuns “Bercea Mondial, sa moara familia ta in suriu’ meu!”.

Si nu ca sa fac parte din trupa Baselini, ci pur si simplu ca sa ma pot distra in voie cu vivisectia celor pe care-i consider eu suboameni 😀 Ce poate fi mai distractiv decat sa ai o tara intreaga drept propriul teren de joaca, unde sa te joci tu de-a vikingii, tatarii, indienii sau ce-ti mai trece tie prin cap?!

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

10 Responses to MERGEM LA POLITIE…

 1. cornelius55 says:

  ai scapat usor .te pun aia sa dai o declaratie si va amendeaza pt.tulburarea linistii mormantale din zona.mai rau e la #cremenal#.incearca sa nu-i injuri de mama ca te aresteaza.

  • Sa nu ma cheme baba in proces civil… Oricum n-are ce sa-mi ia, da’ s-ar putea ca ea sa nu stie asta 😀

   Ce cap mare avea domnul politist 😀 ! Aproape la fel de mare ca al meu 🙂 .

 2. Pingback: Grijile premierului Emil Boc: PD-L a deraiat de la principiile “domnului Traian” si pregatirea PDL-ului pentru alegerile din 2012 « Hai ca se poate!

 3. :)) :)) Aia cu ce-as dori sa ma fac..mortala!

  • Daca as fi stiut de atunci, era chiar mortala – la propriu! Vorba aia, “mintea romanului cea de pe urma” 😦 Uite, tiganului de ce i-a iesit?! Pentru ca s-a gandit dinainte 😀 !

 4. Da, pa sclerozata aia, de ce n-o interneaza ,ca dupe cum se comporta ,n-ar fi rau..?

 5. Pingback: De necrezut: Romania a absorbit doar 10% din din fondurile de la UE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s